Hlavní obsah

Zoufalé manželky po letech: Jak se na nich podepsal čas?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Čistě dámská záležitost. To byl komediální seriál Zoufalé manželky, který mezi lety 2004 až 2012 hltaly ženy po celém světě. Jak se od odvysílání poslední epizody změnily hlavní představitelky „Zoufalek“ a co dnes dělají?

Článek

Přestože hlavní diváckou skupinou seriálu byly ženy všech věkových kategorií, autorem scénáře byl kupodivu muž. Marcovi Cherrymu (56) se celkem podařilo vystihnout charakter pěti zpovykaných předměstských paniček a zkombinovat vtip a ironii s pořádnou dávkou dramatu.

Teri Hatcher (53)

Kariéra herečky Teri Hatcher v posledních letech spíš skomírá. Role Susan Mayer pro ni byla zlomová a byla dokonce považovaná za divácky nejoblíbenější „zoufalku“. Herecké umění jí vyneslo Zlatý Glóbus. Od dotočení poslední epizody Zoufalých manželek se sice mihla v několika seriálech a filmech, ale žádnou výraznější hereckou příležitost už nedostala.

Foto: Profimedia.cz

Teri Hatcher si díky dřině v posilovně může dovolit i upnuté modelyFoto: Profimedia.cz

Svou původní slávu by ale ráda vrátila. Několikrát se nechala slyšet, že by si moc přála pokračování seriálu, a to rovnou na filmovém plátně. I po padesátce si Hatcher udržuje štíhlou postavu, ale tvrdě pro to dře. Na ulici ji skoro nepotkáte jinak než ve sportovním a s taškou do fitka.

Felicity Huffman (55)

Také Felicity Huffman vděčí za svou slávu seriálu Zoufalé manželky, kde ztvárnila Lynette Scavo. Úspěch dokázala zúročit asi nejlépe ze všech. Filmové počiny, které následovaly, sklidily pozitivní kritiku. Ať už šlo o film „Transamerika“, „Phoebe v říši divů“ nebo „Bez kormidla“.

Foto: Profimedia.cz

Felicity stárne s noblesouFoto: Profimedia.cz

Přestože v seriálu hrála Felicity manželku a matku několika dětí, v reálném životě měla z manželství dlouhou dobu strach. Partnerovu žádost o ruku několikrát odmítla a svolila až po patnácti letech společného soužití.

Marcia Cross (56)

Kariéra herečky Marcii Cross se rozjela ještě před Zoufalými manželkami, odstartoval ji seriál „Melrose Place“, v němž se pravidelně objevovala pět let. Zoufalé manželky jí ale bezesporu vynesly největší popularitu. Zahrála si v nich puntičkářku Bree Van de Camp, která si přehnaně potrpí na pořádek.

Foto: Profimedia.cz

Marcia Cross má díky jedenáctiletým dvojčatům o zábavu postaránoFoto: Profimedia.cz

V roce 2007 Marcia porodila dvojčata – holčičky, kterým se maximálně věnuje. Před dvěma lety herečka zavítala i do Česka, po boku Bolka Polívky natáčela česko-americké mysteriózní drama „Za oponou noci“. Film ovšem na svoji premiéru stále čeká.

Eva Longoria (43)

I Eva Longoria, která se v seriálu ujala role rozdováděné nevěrné Gabrielle Solis, vděčí za svou popularitu právě tomuto seriálu. Je také nejmladší z ústřední pětice hereček. Časopis „Maxim“ ji dva roky po sobě (2005 a 2006) vyhlásil jako nejvíc sexy ženu.

Foto: Profimedia.cz

Těsně před porodem to u Evy vypadalo na dvojčataFoto: Profimedia.cz

Dvakrát rozvedená herečka je momentálně matkou na plný úvazek, teprve před pár týdny porodila svého prvního potomka – chlapečka Santiaga. Děťátko bylo vymodlené a se třetím manželem se o něj dlouho snažili.

Nicollette Sheridan (54)

Pětici uzavírá blondýnka Nicollette Sheridan alias sexem posedlá Edie Britt. Ta se v seriálu objevovala o něco méně než ostatní herečky, ale její postava byla hodně výrazná – taková Samantha ze „Sexu ve městě“.

Foto: Profimedia.cz

Nicollette se těžko vyrovnávala se svým koncem v seriálu. Je jediná z pětice bezdětnáFoto: Profimedia.cz

V páté sérii (z osmi) jí ovšem tvůrci seriálu nechali zemřít, a to byl důvod, proč se s nimi nerozešla v dobrém. Producenta seriálu dokonce obvinila z fyzického napadení. Momentálně je k vidění v seriálu „Dynasty“. Jako jediná z hereček je bezdětná.

Komu podle vás stárnutí svědčí?

Reklama

Načítám