Hlavní obsah

Láska z titulní strany: Čí vztahy začaly jako aféry?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stačí jeden letmý pohled a rázem se slavná dvojice ocitne na prvních stránkách magazínů. Přitom mnohdy nejde o nic jiného než o přátelské gesto. Jindy se ale fotografům podaří poodhalit doposud skrytý vztah. Které slavné lásky začaly jako aféry?

Článek

Říká se, že na každém šprochu pravdy trochu. A tak jakmile se někde objeví informace o novém slavném páru, upře se na aktéry mediální pozornost a čeká se, zda se objeví další potvrzující, či vyvracející informace. Mnohdy jde skutečně jen o novinářskou kachnu, ale najdou se mezi nimi i vztahy, které na samém počátku vzbudily senzaci s nádechem skandálu. Které lásky začaly aférou?

Angelina Jolie (43) a Brad Pitt (55)

Velice často se ve středu těchto informací ocitá herec Brad Pitt. V poslední době se šušká o jeho aféře s herečkou Charlize Theron (43). Zda se pověsti potvrdí, či nikoliv, si musíme ještě počkat. S Angelinou Jolie šlo ze začátku také jen o spekulace a neurčité fotografie, z nichž však nebylo nic jasné. Tou dobou byl herec totiž ještě pořád ženatý s Jennifer Aniston, a tak klepy o jeho novém vztahu byly o to zajímavější. Nakonec se domněnky potvrdily, Brad Pitt se s manželkou rozešel a oficiálně začal chodit s Angelinou.

Foto: Profimedia.cz

Nejprve to vypadalo jako románek, nakonec z toho byla velká láska. Ale ne tak velká, aby vydržela do konce životaFoto: Profimedia.cz

Jennifer Aniston (49) a Justin Theroux (47)

Jako kdyby chtěl osud s Justinem Therouxem Jennifer vrátit to, co jí natropil Brad Pitt. Když se totiž začalo spekulovat, že to mezi představitelkou ztřeštěné Rachel z „Přátel“ a Justinem Therouxem jiskří, měl herec jinou přítelkyni, kostýmní návrhářku Heidi Bivens (42) – a nešlo o nějaký krátkodobý vztah, byli spolu čtrnáct let. Zato láska s Jennifer, kvůli níž se s Heidi skutečně rozešel, tak dlouho nevydržela. Začali spolu chodit v roce 2011, o čtyři roky později se vzali a počátkem loňského roku oznámili rozchod.

Foto: Profimedia.cz

Zprvu svůj vztah tajili, protože Justin Theroux měl partnerku, nakonec to ale prasklo Foto: Profimedia.cz

Woody Allen (83) a Soon-Yi Previn (48)

Poněkud bizarní aféra byla na samém začátku vztahu režiséra Woodyho Allena a Soon-Yi Previn. Herečka jihokorejského původu je totiž adoptivní dcera Mii Farrow (74), bývalé Allenovy dlouholeté partnerky. Světaznalý umělec se s dívkou seznámil, když jí bylo deset, a dohromady se dali o jedenáct let později. Celé to prasklo hned v roce 1991. Mia Farrow našla u partnera akty své adoptivní dcery, a když jej konfrontovala, přiznal se, že se Soon-Yi má už dva týdny poměr. Dvanáctiletý vztah Mii Farrow a Woodyho Allena vzal rychle zasvé. Nicméně v roce 1997 si Woody Allen schovanku své bývalé partnerky vzal a jsou spolu dodnes.

Foto: Profimedia.cz

O jednu z největších milostných afér minulého století se postaral režisér Woody Allen, když si začal s adoptivní dcerou své partnerky Mii Farrow Foto: Profimedia.cz

Julia Roberts (51) a Daniel Moder (50)

Julia Roberts a Daniel Moder se seznámili v roce 2000 při natáčení filmu „Mexičan“. Jenže kameraman byl ženatý s vizážistkou Verou Steimberg (46), proto vztah s představitelkou Erin Brockovich skrýval, než situaci vyřeší. Veřejnost ale lačnila po detailech, a tak se pomalu každá jejich společná fotografie objevovala v médiích. Nakonec se přestali schovávat a Daniel Moder se dal rozvést. Aby toho nebylo málo, do tisku prosákla informace, že si prý Daniel vyčítá smrt své matky – údajně kvůli němu dostala infarkt. Kameramanova rodina totiž rozvod nesla velice nelibě a Pretty Woman měla co dělat, aby je dostala na svoji stranu. Povedlo se, pár měl v roce 2002 svatbu, mají tři děti a dodnes jsou svoji.

Foto: Profimedia.cz

Kameraman Daniel Moder se kvůli Julii Roberts rozvedl a jeho matka prý z toho dostala infarkt Foto: Profimedia.cz

Johnny Depp (55) a Amber Heard (32)

Dlouhé roky to vypadalo, že Johnny Depp a francouzská zpěvačka Vanessa Paradis (46) jsou pro sebe jako stvoření. Jenže pak přišlo natáčení filmu „Rumový deník“ (2011), kde se charismatický fešák potkal s Amber Heard. A najednou se objevily zvěsti, že mezi herci je něco více než jen pracovní vztah. Hned v roce 2012 slavný pirát opustil dlouholetou partnerku (a nechal se slyšet, že jim to už delší dobu neklapalo a partnerství udržoval při životě pouze kvůli dětem) a nedlouho poté se začal objevovat po boku Amber Heard. V roce 2015 se vzali, jenže napřesrok už herečka žádala o rozvod.

Foto: Profimedia.cz

Ve stejné době, kdy se Johnny Depp rozcházel s Vanessou Paradis, se dal dohromady s Amber Heard Foto: Profimedia.cz

Rachel Weisz (48) a Daniel Craig (50)

Současný představitel Jamese Bonda a britská herečka se poznali už počátkem 90. let, chodit spolu začali až pomalu o dvacet let později. Do té doby byli jen přáteli a každý měl své vztahy. Jenže v roce 2010 točili film „Dům snů“ a v médiích se začaly objevovat zprávy, jak to mezi hlavní dvojicí jiskřilo a že chemie mezi nimi si nelze nevšimnout. Když se v témže roce rozešla Rachel Weisz s režisérem Darrenem Aronofskym (49), všem bylo jasné, co za tím stojí. Přestože spolu byli Rachel a Daniel několikrát vyfotografováni, vztah popřeli. Jenže v červnu 2011 bylo potvrzeno, že se vzali. Dodnes jsou spolu a na konci loňského roku se jim narodila dcera.

Foto: Profimedia.cz

Rachel Weisz a Daniel Craig se znají od počátku devadesátých let, dohromady se dali až v roce 2010 Foto: Profimedia.cz

Sledujete milostné aféry slavných? 

Reklama

Načítám