Hlavní obsah

Víte, jak podpořit početí?

Reklama

Už delší dobu se snažíte o miminko, ale zatím neúspěšně? Jedním z důvodů, které mohou ovlivnit úspěšnost početí, je výběr správné sexuální polohy. O jaké se jedná?

Článek

Doporučené polohy pro snadnější otěhotnění se předávají z generace na generaci, stejně jako osvědčené kulinářské recepty. A na čem především záleží? Základním stavebním pilířem při výběru vhodných sexuálních poloh je naučit se správně využívat gravitaci, díky které se pravděpodobnost početí výrazně zvyšuje.

Pravidla jsou jednoduchá

Správným výběrem polohy můžete předejít velkým komplikacím

Pro zvýšení šance na úspěšné oplodnění je potřeba, aby spodní část trupu ženy během pohlavního styku byla ideálně výše než jeho horní část. Zcela nevhodné polohy jsou, když partnerka stojí, nebo když její trup směřuje kolmo k zemi.

Které polohy se doporučují?

• Misionářská poloha

Tato osvědčená klasika, kdy žena leží na zádech a muž na ni nalehne, je rozhodně nejdoporučovanější. Její hlavní výhodou je fakt, že při ní dochází k průniku penisu do pochvy v potřebném úhlu a penis se dostává velmi blízko k děložnímu čípku. V této poloze se často doporučuje, aby si žena podložila pánev polštářkem.

• Poloha „na všech čtyřech“

Poloha, kdy je partnerka „na čtyřech“ a muž do její pochvy proniká zezadu, zaručuje minimální vzdálenost mezi penisem a děložním čípkem.

• Poloha na boku

Při poloze „na boku“ leží žena zády k muži a muž proniká do ženy opět zezadu. Poloha je vhodná i pro páry, které mají problémy s nadváhou a jiné sexuální polohy by pro ně byly příliš náročné.

Jak ještě více podpořit plodnost?

Unikátní doplněk stravy Fertility Blend pro ženy

Hitem současného trhu je unikátní doplněk stravy Fertility Blend pro ženy, který je ve svém segmentu jedničkou i na trhu v USA. Tento doplněk stravy obsahuje mimo jiné zinek, který přispívá k přirozené plodnosti a reprodukci, vitamin B6 pro regulaci hormonální aktivity a také kyselinu listovou, jež přispívá k běžnému metabolismu homocysteinu.

Protože je snaha o miminko mnohdy psychicky velice náročná, nabízí tento pomocník pro ženy také vitamin B12 a hořčík pro normální psychickou činnost. Patentově chráněná kombinace látek (L-arginin, izoflavony z extraktu jetele lučního a katechiny z extraktu zeleného čaje) zajišťuje vzácnost a originalitu přípravku. Díky unikátnímu patentovému složení je vhodné jej užívat jako doplněk při hormonální léčbě i v době těhotenství, a to dokonce až do 12. týdne.

Účinky Fertility Blendjsou ověřeny klinickou studií provedenou americkými lékaři ze Stanford University School of the Medicine v roce 2006. Této studie se zúčastnilo 93 žen ve věku 24 až 42 let, které se neúspěšně pokoušely po dobu 6 až 36 měsíců otěhotnět. Ve skupině čítající 53 žen, které užívaly Fertility Blend pro ženy, otěhotnělo po 3 měsících 14 žen (26 %). Po 6 měsících užívání úspěšně počaly další 3 ženy.

Studie tak potvrdila, že přípravek může zvýšit úspěšnost početí, dále se ukázalo, že upravuje nepravidelnost menstruačního cyklu a může být efektivním doplňkovým opatřením především v případech nevysvětlitelné neplodnosti.

K dostání na www.fertilityblend.cz. Na tomto webu je k zakoupení rovněž varianta Fertility Blend pro páry, která obsahuje i balení pro muže s vysokou koncentrací zinku, jenž přispívá k normální spermatogenezi. Obě varianty obsahují patentově chráněné složení.

Fertility Blend je k dostání také pro páry

Při zakoupení přípravku Fertility Blend pro ženy nebo přípravku Fertility Blend pro páry na stránkách www.fertilityblend.cz zadejte kód FB38 a získáte poštovné ZDARMA! Platí do 1. 7. 2016.

Pro stálé zákazníky Fertility Blend je rovněž připraven Věrnostní program, v němž můžete získat 1 produkt Fertility Blend zdarma.

Reklama

Související témata:

Načítám