Hlavní obsah

Nevíte, co obléct k plavkám na pláž? My vám poradíme

Foto: Jakub Jurdič

Foto: Jakub Jurdič

Reklama

Období dovolených je v plném proudu a vy stále nevíte, v čem budete chodit na pláž? Naučíme vás kombinovat plavky s univerzálními kousky vašeho šatníku. Připravte si džínové kraťásky i pouzdrovou sukni do pasu!

Článek

Bikiny i „jednodílky“ nesmějí u moře chybět žádné cestovatelce... Ale ještě než se v plavkách začnete slunit na lehátku či na horkém písku, prohlédněte si naše tipy na stylové outfity. V čem budete chodit na pláž či na procházku po letovisku? Upřednostníte sportovní, nebo elegantní variantu?

Elegance v hlavní roli 

Černé plavky s bílou sukní okořeňte špetkou žluté záře. Jsou klasické žabky vaším nepřítelem? Vyměňte je s čistým svědomím za pantofle se zvýšenou platformou. Cesta k písčité pláži se rázem stane mnohem snesitelnější.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: klobouk (F&F, 199 Kč); náhrdelník (CCC, 349 Kč); plavky (Calzedonia, 1699 Kč); pásek (CCC, 149 Kč); sukně (Zara, 599 Kč); kabelka (CCC, 399 Kč); boty (Baťa, 799 Kč)Foto: Jakub Jurdič

Veselé barvy

Zvířecí vzory vévodí módnímu světu a neunikly jim ani plážové kolekce. Leopardí potisk v neonových barvách vynikne především na opálené pokožce, a pokud vám nuda nic neříká, tento trend zkrátka musíte mít. Skvěle vypadá třeba v kombinaci s klasickým denimem, nemyslíte? Ledvinka je pak ideální volba pro všechny ženy, které se nechtějí tahat s velkou proutěnou taškou.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: náhrdelník (F&F, 259 Kč); plavky (Happy Socks, 947 Kč); ledvinka (CCC, 399 Kč); šortky (Zara, 399 Kč); náramek na nohu (Baťa, 199 Kč)Foto: Jakub Jurdič

Sexy top

Zajímavě střižené bikiny nemusíte schovávat pod volnou tuniku či bavlněné tričko – vrchní díl poslouží i jako stylový crop top. Přes kalhotky oblékněte volné kraťasy s tropickým potiskem (tento vzor můžete nosit i s pár kily navíc) a užijte si den v absolutním pohodlí.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: kšiltovka (Reserved, 299 Kč); náušnice (Baťa, 249 Kč); plavky (Fashion Island, 4900 Kč za vrchní i spodní díl); šortky (F&F, 249 Kč); náramky (Reserved, 129 Kč za set); kabelka (Reserved, 499 Kč); boty (Toms, 980 Kč) Foto: Jakub Jurdič

Optický klam 

Asymetrický střih jednodílných plavek v zářivém odstínu slunečních paprsků doplňte elegantní sukní na knoflíčky v přírodní zemité barvě. V podobném looku můžete vyrazit i na nákup suvenýrů a nikdo nepozná, že základ vašeho elegantního modelu tvoří vlastně koupací úbor.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: náušnice (CCC, 249 Kč); plavky (F&F, 499 Kč); sukně (Reserved, 349 Kč); kabelka (Baťa, 1199 Kč); boty (Baťa, 1399 Kč) Foto: Jakub Jurdič

Originální model 

Patříte–li mezi milovnice extravagance, pořiďte si zdobné plavky s průstřihy. Spolu s černým kimonem na zavazování tvoří sympatický komplet, který vás promění v hvězdu bazénové party. Nezapomeňte ani na slaměný klobouk s širokou krempou. Úžeh se vám vyhne obloukem.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: klobouk (Baťa, 499 Kč); náušnice (Reserved, 99 Kč); plavky (Fashion Island, 5500 Kč); kimono (Reserved, 699 Kč); kabelka (F&F, 499 Kč) Foto: Jakub Jurdič

Náš tým a poděkování

  • Foto - Jakub Jurdič
  • Modelka - Mariana B. (Pure Model Management)
  • Styling - Markéta Škaldová
  • Vizáž - Linda Chudomelová

Za poskytnutí prostor k focení děkujeme sportovnímu a relaxačnímu areálu Žluté lázně, Podolské nábřeží 3/1184, Praha 4 – Podolí. 

Reklama

Načítám