Hlavní obsah

Noblesa na Tháliích: Tereza Kostková zazářila, Miluše Bittnerová přepískla dekolt

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Začátek roku pravidelně patří předávání cen v umělecké sféře, a jinak tomu není ani v případě těch za mimořádné umělecké výkony, tedy ceny Thálie. Tento večer ale, oproti Českým lvům, cenám Anděl, nebo dokonce i Oscarům, vyhrál v jedné věci na plné čáře.

Článek

Sezona gala večerů a plesů pomalu končí a jedním z posledních byl i sobotní. Během něj se předávaly ceny Thálie za mimořádný umělecký počin v oblasti činohry, baletu, opery, muzikálu. Oproti těm předešlým bylo ale toto vyhlašování cen v něčem výjimečné, jiné. Drtivá většina poděkování se nesla v přátelském duchu a vděku nejbližším, ať už z hlediska práce, či rodiny, a obešla se bez politické agitace a spílání, jak je teď poslední dobou zvykem.

I když moderátor Václav Moravec (43) by možná ocenil kratší politickou řeč, než tu, kterou měl Jiří Srnec (86), oceněný za celoživotní přínos – jeho poděkování přesáhlo vyměřenou dobu, a tím pádem i celý večer se natáhl o 19 minut. Moderátor, kterému jindy nedělá při diskuzích problém skákat do řeči, nechal Srnce domluvit. Z úcty, kterou k zakladateli černého divadla chová. I když je to trochu neprofesionální, rozhodně je to milé. Podobně rozporuplně na nás působily i některé šaty, které přítomní předvedli.

Tereza Kostková (41)

Hvězdou večera byla, alespoň co se týče šatů, Tereza Kostková, která zde byla v doprovodu svých rodičů. Petr Kostka (79) totiž získal Thálii za celoživotní dílo. Pro tuto příležitost zvolila herečka a moderátorka rudé šaty se spadlými ramínky, které vykreslovaly krásný dekolt, jež vypadal velmi decentně a nevyzývavě. Stejně tak působil rozparek šatů, který byl vysoký, ale tak, aby se herečka nemusela bát, že ukáže více, než by bylo slušné.

Foto: Profimedia.cz

K dokonalosti chyběl snad už jen trochu výraznější šperk na krku, ale v celkovém dojmu je to jen drobnostFoto: Profimedia.cz

Miluše Bittnerová (40)

Zatímco dekolt Terezy Kostkové byl velmi decentní, byť svůdný, herečky Miluše Bittnerové byl spíše jen vyzývavý. Krásná a vnadná herečka je na něj patřičně hrdá, což dává často najevo, nicméně pravidlo „méně je někdy více“ v tomto směru platí dvojnásob. Přitom blonďatá herečka má spousty dalších předností, na které může upozorňovat a lákat k nim zrak.

Foto: Profimedia.cz

Miluše Bittnerová platí za herečku s výrazným sex-appealem, tentokrát se jí to ale příliš nepodařiloFoto: Profimedia.cz

Jiří Korn (68)

Zpěvák Jiří Korn byl oceněn za celoživotní dílo v oblasti muzikálů. A rozhodně oprávněně. Ale co se týče jeho outfitu, musíme přiznat, že na první dojem jsme se lekli, že do Národního divadla přišla tato legenda v mikině na zip. Ostatně - poté, co jsme viděli jednoho nejmenovaného režiséra ve fleecové mikině na Pražském hradě, nás už asi nic nepřekvapí. Ovšem z mikiny Jiřího Korna se vyklubal dlouhý kabát s výraznými zipy nejen vpředu, ale i na rukávech. Nelze nikomu vyčítat jeho osobitý vzhled, klobouk dolů za to, že jde Jiří Korn s dobou, ale podle nás by předávání cen v Národním divadle sneslo i „nudné“ černé kvádro.

Foto: Profimedia.cz

Styl Jiřího Korna je velice osobitý, proto nikoho asi ani nepřekvapí outfit, který pro předávání cen Thálie vybral. Možná, že kdyby kabát měl méně zipů, vypadal by lépeFoto: Profimedia.cz

Natálie Grossová (15)

Mladičká zpěvačka byla nominována na Cenu Thálie v kategorii Muzikál, opereta nebo jiný hudebně-dramatický žánr za roli Sáry v muzikálu „Ples upírů“. Na tento svůj velký večer se ale neoblékla úplně nejlépe, jak mohla. Krátké metalické šaty nejsou špatné, ale hodily by se spíše na nějakou after party než gala večer. Kromě toho máme dojem, že jí jsou v oblasti hrudníku trochu větší.

Foto: Profimedia.cz

Metalické šaty Natálii Grossové sluší, ale hodí se spíše k jiné události, než je předávání cen Thálie v Národním divadle Foto: Profimedia.cz

Petra Černocká (68)

Petr Černocká, na rozdíl od většiny dam, sáhla po kalhotách a rozhodně neprohloupila. Na první dojem nepříliš výraznému outfitu dodala šmrnc bílou košilí s výrazným límečkem a manžetami. Petra Černocká tak jasně ukázala, že i v nohavicích lze vypadat žensky a elegantně. Snad jediné, u čeho se člověk zarazí a popřemýšlí, zda to bylo nutné, je výrazná čelenka ve vlasech.

Foto: Profimedia.cz

Kombinace černých kalhot a bílé košile a výrazným límečkem a manžetami je skvěle zvolenáFoto: Profimedia.cz

Veronika Khek Kubařová (30)

Za vílu celého večera byla herečka Veronika Khek Kubařová, která byla nominována na Cenu Thálie za mimořádný jevištní výkon ve hře „Interview“, kde ztvárnila Katju, trochu zpovykanou hvězdičku televizních seriálů. Pro tento večer zvolila světlé šaty s nášivkami květin, ve kterých vypadala, jako kdyby právě přitančila z lesního paloučku. Snad jen kdyby zvolila jinou barvu psaníčka než zlatou, a celkový dojem podtrhla líčením a účesem, které budou méně tuctové.

Foto: Profimedia.cz

Veronika Khek Kubařová vypadala jako víla, šaty jí perfektně padly, jen by příště měla trochu vylepšit i doplňkyFoto: Profimedia.cz

Kdo se (ne)líbil vám?

Reklama

Načítám