Hlavní obsah

Novinky ze světa krásy? Na World of Beauty & Spa!

Reklama

Snad každou ženu zajímá, co je nového v péči o tělo, trendy v líčení, zdobení nehtů nebo jaké účesy se zrovna nosí. Pokud se chcete dozvědět všechno na jednom místě i s názornými ukázkami, vyrazte 2. nebo 3. března do prostor PVA Expo Praha – Letňany, kde se bude konat už 13. ročník největšího veletrhu kosmetiky, kadeřnictví a zdravého životního stylu v ČR, World of Beauty & Spa.

Článek

Veletrh bude i letos zaměřen na trendy v kosmetických oborech, zkrášlování, modelaci obličeje a postavy, wellness, relaxaci a zdravém životním stylu. Prohlédnout si tak budete moci nové metody péče o pleť, novinky v nehtové modeláži a zdobení nehtů, péči o nohy, zahušťování či prodlužování vlasů, tetování, permanentním make-upu či například opalování, formování obličeje i postavy za použití přístrojů. Chybět samozřejmě nebudou ani nejnovější metody v oboru plastické chirurgie. V pátek 2. a v sobotu 3. března vám bude k dispozici řada odborníků ve všech souvisejících oborech, a to od 10 do 18 hodin.

Finále soutěže INSPIRACE 2012 na hlavním pódiu

Nebudou chybět ani soutěže

Máte-li soutěživého ducha, přijdete si na své také. I letos bude vyhlášená kadeřnická soutěž, jejíž hlavní cenou je 100 tisíc korun a účast na zahraniční soutěži Inspirace 2013. Svoje umění předvedou kromě jiných také mistři kadeřníci Blanka Hašková, Jan Hlaváček, Martin Loužecký nebo Ondřej Veselý. Týmová soutěž kadeřníků a vizážistů z Creative image team by Pavel Bauer se letos bude věnovat tématu Electric city, prohlédnout si budete moci i nejnovější kolekce oblečení známých značek. Nebo vás snad zajímá, jaké nápady se rodí v hlavách mladých začínajících módních designérů nebo vizážistů a kadeřníků? Na programu budou i soutěže Diamond fashion designer a Kalibrcup 2012.

V sobotu si budete moci prohlédnout také soutěž Fotomake-up, kterou povede mistryně ČR Štěpánka Podroužková a v níž šest finalistů předvede své nápady na téma Lolita. Kdo z vás si potrpí hlavně na nehtový design, neměl by si ujít Mistrovství ČR, Mezinárodní mistrovství v Nail artu nebo Mistrovství ČR v manikúře.

Ukázka modelace nehtů

Chcete se nějaké soutěže zúčastnit i vy? Můžete! Na dvě šťastné vítězky čeká proměna od Štěpánky Podroužkové. Soutěž najdete zde. „Výherkyně dorazí nejlépe na 8. hodinu k nám do studia a při ranní kávě si popovídáme o jejích představách, o tom, jaké vize mám k jejich typu já a po společné konzultaci vytvoříme námi vybraný účes – střih, barvu, melír a k tomu je nalíčíme s tím, že prokonzultujeme vhodné každodenní i sváteční líčení dané dámy,“ vysvětluje Štěpánka.

Ukázka ajurvédské masáže (p. Mazal)

Péče o tělo se nesmí zanedbávat

Hned na několika místech bude po celou dobu veletrhu World of Beauty & Spa probíhat také bohatý program věnující se péči o tělo, anti-agingu, relaxaci a regeneraci, který pro vás připravila Unie kosmetiček. Prohlédnout si budete moci také trendy ve wellness péči, aromaterapii, dermatologii nebo moderní metody na formování postavy. Nedílnou součástí budou i letos nabídky a ukázky různých druhů masáží, detoxikačních metod a jiné nápady pro prevenci krásy, zdraví a v neposlední řadě také duševní pohody.

Vítězové České mistrovské soutěže v make-upu na téma Jeans girl

Inspirace 2012 - téma RED CLASSIC BOB

Jste bez práce? Udělejte si rekvalifikační kurz

World of Beauty & Spa 2012 myslí i na ty z vás, kdo se nacházejí v nelehké situaci, jsou totiž bez zaměstnání. V nabídce veletrhu budou právě pro ně připraveny různé rekvalifikační kurzy a školení v oborech péče o tělo, kosmetika, nehtový design, masáže a další.

Ukázka aromaterapie

Další detaily programu, vystavujících firem nebo fotografie, videa a výsledky soutěží z předchozích ročníků najdete na stránkách www.worldofbeauty.cznebo na facebookových stránkách www.facebook.com/kosmetickyveletrh, kde najdete už nyní soutěže o kosmetické balíčky a další ceny související s péčí o tělo a krásu.

Reklama

Související témata:

Načítám