Hlavní obsah

Nový kanál pro ženy? Prima LOVE!

Foto: TV Prima

Těšte se na typicky ženské seriály!Foto: TV Prima

Reklama

Měly jste pocit, že vám v televizi už dlouho něco chybí? Že ubývá ženských seriálů, příběhů, lásky a zábavy? Tak to se brzy změní! Už za necelý měsíc spustí televize Prima úplně nový kanál s názvem Prima LOVE. Čeká vás Láska, Osud, Vášeň, Emoce a mnohem víc!

Článek

Nový kanál Prima LOVE, který si běžně naladíte na televizi podobně jako staršího bratříčka Prima COOL, startuje už 8. března na Mezinárodní den žen. Nový „1. holčicí televizní klub“, jak mu vedení televize přezdívá, nabídne především zahraniční seriály, reprízy vlastní tvorby a tu a tam i filmy. Slibuje, že vysílání bude „televizí o vztazích“, ale má se stát i vaší kamarádkou a třeba i fajn společníkem při žehlení. Podívejte se, co všechno bude k vidění!

Odpolední kafíčko s telenovelou a Rodinnými pouty

Dopoledne a po poledni budou běžet především reprízy, ráno regionální zpravodajství, které se přesouvá z Prima COOL. Hlavní program v pracovním týdnu začíná až v 17.45 telenovelou Pravá tvář vášně. Dívce, která přijde o vlastní tvář, přičarují lékaři úplně novou a s ní i zcela nový život. Následovat bude seriál V náruči ďábla o muži s tváří anděla, ale duší komplet prohnilou (je kriminálníkem a členem gangu). Spasí ho jeho nová milá? No uvidíme! Na nenapravitelného gangstera naváže český seriál Rodinná pouta, reprízovaný od prvního dílu.

Foto: TV Prima

Rodina Rubešových je zpátky!Foto: TV Prima

Večer se seriály a zahraničními hity

O půl deváté večer začne večerní program, ve kterém najdete úspěšný seriál Glee, dříve vysílanou Superdrbnu a novinky Seznam ex a Familie. Seznam ex je příběhem dívky, která jednou zajde ke slavné kartářce. Co jí řekne? Do roka a do dne se musí vdát za jednoho ze svých expřítelů! Samy se přesvědčíte, že to nebude zrovna dvakrát snadný úkol... Familie je naopak rodinným seriálem z velkého domu, kde „přežívají“ hned tři generace. Jednou z hlavních postav je i herečka Lauren Gregam, známá jako Lorelai z Gilmorových děvčat.

V programu nebude chybět ani Ally McBealová, Džungle rtěnek, Chirurgové či Zoufalé manželky. Přibude ještě jedna novinka z doktorského prostředí – Nemocnice Mercy – s příběhy sestřiček, doktorů i pacientů. Na pátek a sobotu večer jsou plánovány filmy.

Foto: TV Prima

Ally McBealová se stěhuje z České televizeFoto: TV Prima

Víkend se ponese především ve znamení recyklace. Prý na přání divaček bude Prima LOVE vysílat Ošklivku Katku a v neděli večer seriál Letiště. Do budoucna kanál slibuje i pořady o vaření, domácnosti nebo nasazení slavné americké talk show Oprah Winfrey.

Zaujal vás nový program přímo pro ženy? Nebo byste ocenily úplně jiné pořady? Jaké? Budete se na novou televizi dívat? Podělte se o své nové dojmy s ostatními v diskusi!

Reklama

Související témata:

Načítám