Hlavní obsah

Numerologická mřížka: Co o vás prozradí tři čísla vedle sebe?

Foto: Profimedia

Numerologie je věda vhodná pro ty, kteří mají rádi čísla. Jak vypadá vaše mřížka data narození?Foto: Profimedia

Reklama

Numerologie zkoumá osobnost člověka podle data jeho narození. Jaká čísla si s sebou nesete vy a co to znamená? Najdete ve své numerologické mřížce plné roviny? Tohle to o vás vypovídá!

Článek

Základem numerologických rozborů je vypsání vlastního data narození do přehledné numerologické mřížky. Návod, jak to provést, najdete v našem článku zde. Poté, co okénka vyplníte, stane se často, že v tabulce zůstane některá z rovin, tedy sloupců, řádků nebo i šikmo, plná, všechna čísla jsou vyplněna, některá třeba i vícečetně. Co to na vás prozradí?

1-2-3, rovina myšlení

Jedinci s plnou rovinou myšlení se lehce koncentrují, nedělá jim problém úplně vypnout své okolí a ponořit se do toho, co právě dělají. Umíte formulovat své myšlenky, v hádkách excelujete a snadno hledáte argumenty. Obvykle rovina myšlení poukazuje na studijní typy s mnoha tituly, které si libují v bádání a práci převážně hlavou. V některých případech jde o silné introverty uzavřené plně do sebe.

4-5-6, rovina vytrvalosti

Umíte zatnout zuby a vydržet. Bojujete s nepřízní osudu, co slíbíte, to taky dodržíte. Patříte k lidem, kteří jsou v životě věrní – partnerovi, svému přesvědčení, přátelům. Je na vás spolehnutí v osobním životě i v práci, kde směřujete cílevědomě ke konkrétním vytyčeným bodům. Někdy se stává, že se zakousnete příliš a nechcete se vzdát – musíte se naučit nechat věci jít.

7-8-9, rovina energie

Mívají ji sportovci, amatérští i profesionální, vlévá neklid a energii do žil. Často ji najdete u hyperaktivních dětí. Tito lidé vibrují energií, nepostojí na jednom místě, je jich všude plno. Jsou to vtipálci a baviči, kteří okouzlí každou společnost. Pokud máte tuto plnou rovinu, můžete mít problémy se soustředěním a spánkem – pomůže sport, kde se zbavíte přebytečné energie.

Foto: Archiv

Na foto (zleva): Sedí na vás rovina myšlení, vytrvalosti, nebo energie?Foto: Archiv

3-6-9, rovina empatie

Pocity jsou něco, čemu rozumíte, vaše parketa. Často děláte vrbu, umíte naslouchat a vcítit se do druhého, poznat, co zrovna potřebuje, jestli objetí nebo povzbuzení. Jste velmi pozorní a laskaví, obětaví – někdy až příliš, rozdáváte ze sebe tolik, že končíte unavení a vysílení. Velkou hodnotou tady bývá rodina a vztahy v ní.

2-5-8, rovina vášně

Často máte problém vypnout srdce a nahodit rozum. Necháváte se vést srdcem, rozhodujete se impulzivně, do všeho se vrháte po hlavě, a kvůli tomu si také často natlučete. Myslete na zadní kolečka. Je skvělé dělat věci naplno, ale někdy je lepší se zastavit a vše v klidu rozvážit. Tyto osoby se často dostávají do konfliktů, protože neumí ustupovat a dělat kompromisy.

1-4-7, rovina dovedností

S touto rovinou se pojí manuální zručnost a cit pro práci rukama. Rádi pracujete, ale také chcete, aby byly vaše výsledky vidět, aby u nich bylo vaše jméno – jste na svou práci hrdí. Jste zodpovědní a aktivní, nemáte rádi mrhání časem a energií, když je možné je investovat daleko efektivněji. Občas máte problémy s vyjadřováním pocitů a emocí.

Foto: Archiv

Která z rovin sedí na vás? Na foto (zleva): rovina empatie, vášně a dovednostíFoto: Archiv

1-5-9, rovina odhodlání

Jste tvrdohlaví a umínění, ale není to špatně, naopak. Jste bojovníci a umíte si jít za svým, často děláte rytíře i jiným, submisivnějším duším, u kterých máte tendence bojovat jejich bitvy. Pokud se pro něco rozhodnete, nikdo už vás nezastaví. Někdy se objevuje problém s autoritami, které tito jedinci zkrátka nedokážou respektovat.

3-5-7, rovina pochopení

Ohleduplní jedinci, kteří milují kontakt s lidmi a potřebují je kolem sebe, aby se cítili spokojení. Umíte lidem naslouchat a spřátelit se téměř s každým. Kromě toho je vaší silnou stránkou i logika, snadno chápete a řešení komplikovaných problémů je pro vás zábavou, kterou rádi procvičíte své mozkové závity.

Foto: Archiv

Na foto (zleva): V těcho případech jde o roviny odhodlání a pochopeníFoto: Archiv

Co vaše mřížka říká o vás?

Reklama

Související témata:

Načítám