Hlavní obsah

Oblečte se svůdně i do postele!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Partner z vás v košilce nespustí očiFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Oblečte si do společného lože to, v čem se budete cítit krásně, ale zároveň to ocení i váš partner! Vybírejte s námi pohodlné svůdnosti od krajek až k pyžámkům!

Článek

Zvolit klasické pyžamo, ať už je to dámské nebo pánské, anebo raději použít sexy saténovou košilku? Na „normální spánek" je určitě lepší pyžamo nebo prostě to, co v čem jste zvyklá spát a v čem se hlavně cítíte pohodlně. Ale na milostné hrátky si raději oblečte krásnou sexy saténovou košilku. Na trhu je jich mnoho, takže i teď v zimním období můžete být stylově oblečená.

Originální kostýmy

Ano i teď je možné být v postýlce oblečená a la Santa Klaus, je to milé zpestření. Určitě svého milence překvapíte, když mu řeknete - miláčku, mám pro tebe překvapení... Oněmí úžasem. A pak už mu nic nezabrání to z vás strhat. A nebo mu můžete říct: Rozbal si mě jsem dáreček. Fantazii se meze nekladou. Určitě by měla svítit malá lampička, aby tu nádheru doplnila.

Nepříjemné pocení

Také se vám to určitě už stalo, že jste se ráno probudila a byla jste celá propocená? Takže až budete spodní prádlo vybírat, tak určitě dbejte na to, aby bylo prodyšné. Nejlepší jsou přírodní materiály, výborné vlastnosti mají některé nové formy umělého vlákna, které v létě chladí a v zimě hřejí. Pochopitelně nejsou za kačku a nejsou ani moc sexy. Takže tohle prádlo je spíš účelné a praktické než erotické.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Pyžámko má být pohodlnéFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Vede satén

Pro noční dámské prádlo návrháři už po mnoho let dávají přednost saténu a krajce. Je to velice atraktivní materiál, u saténu se mohou střídat lesk s matem, což nepotřebuje další zdobení a přikrášlování. Jako doplněk se hodí saténový župánek ve stejné barvě a budete šik. Tento komplet si může dovolit jak štíhlá, tak i plnoštíhlá žena, pokud si ho neupne páskem v pase.

Unisex

A opět se módní návrháři snaží o sladění muže i ženy tzv. unisexem. To znamená, že on i ona mají stejné prádlo nebo shodné doplňky. I když, kdo by chtěl být v posteli stejně oblečen jako přítel či manžel? Rozhodně nezavrhujte ani flanelové pyžamo, někdy je dobré se vyspat v příjemném měkkém pyžámku, které vás nikde neškrtí. A vybrat si je můžete z opravdu velkého množství dezénů.

Související témata:

Načítám