Hlavní obsah

Oblíbené sexuální sny mužů. Co si z nich odnést? Tohle vás překvapí!

Foto: Kamil-Macniak, shutterstock.com

Domníváte se, že muži ve svých erotických snech touží pouze po rychlém sexu? Ne!Foto: Kamil-Macniak, shutterstock.com

Reklama

Možná si myslíte, že váš partner sní o velkých prsou nebo milování ve třech – samozřejmě v poměru dvě ženy a on. Jak moc se mýlíte? Tohle je pravda o tom, co muži ve svých snech chtějí a potřebují!

Článek

Silní muži, nátlak nebo přebírání iniciativy. Právě tohle se dostalo na seznam nejoblíbenějších ženských snů, který sestavila Gayle Delaney, americká klinická psycholožka a zakládající prezidentka Mezinárodní asociace pro studium snů. Jak komentuje naopak pánské sexuální touhy?

„Většina mužů popisuje svoje oblíbené sexuální sny v pojmech čehosi neočekávaného, odvážného a vysoce erotického. Je to v ostrém protikladu k tomu, jak své erotické sny popisují ženy,“ uvádí. A jak tedy konkrétně vypadá nejoblíbenější top devítka? Asi své dosavadní názory trochu přehodnotíte…

1. Dychtivé, přístupné ženy

Ochotné, povolné a dychtivé ženy, které sex „bere“. Odkud se vzaly? Motivem může být sexuální strádání muže, neprůbojná partnerka nebo touha po podřízené, submisivní roli.

2. Sex na veřejnosti

„Ženy obvykle popisují sny o sexu na veřejnosti jako nepříjemné a trapné, muži však hovoří o tom, že je tyto zážitky baví,“ popisuje snová expertka v jedné ze svých mnohých publikací. Adrenalin, nebezpečí, dělání čehosi zakázaného, nové zážitky. To je to, oč tu běží.

Foto: g-stockstudio, shutterstock.com

Hm, takový sex na veřejnosti... :-)Foto: g-stockstudio, shutterstock.com

3. Milostné romance

Podle Gayle Delaney si i někteří muži oblíbili sny, ve kterých jsou sexuální detaily přehlušeny citem. Těmto jedincům může chybět romantika, něha, jemný, skoro až hřejivý přístup ze strany možná až příliš dominantní partnerky.

4. Polibky

„Polibky a romance možná nejsou těmi úplně prvními věcmi, nad nimiž se muži rozplývají, ale určitě se řadí na druhé či třetí místo,“ dál objasňuje psycholožka. Co se týče významu, tak mnozí právě líbání řadí mezi velmi erotické praktiky probouzející vášeň. Kdo se tomu diví?

5. Bývalé milenky, slavné a cizí ženy

Přímočarý a uspokojující sex s cizinkou nebo slavnou milenkou. Většinou se v nich promítají nějaké znepokojivé a rušivé momenty. Může se jednat o odraz běžného života, ve kterém se objevují problémy. Někdy se mužům zdá i o bývalých partnerkách, i když to není tak často. Ve většině případů se jedná o pouhé vzpomínky.

6. Svody starších žen

Teď svádí starší, přitažlivá žena? I to se stává. „Starší ženy v pánských snech většinou nečiní na snícího žádný nátlak, nejsou dotěrné ani ctižádostivé. Jsou svůdné, někdy přebírají iniciativu, jsou velmi obratné a jemně smyslné. Muži však bývají rádi přinuceni k sexu energickou ženou,“ dál popisuje Gayle Delaney.

Foto: George_Rudy, shutterstock.com

I pánové touží po předehřeFoto: George_Rudy, shutterstock.com

7. Jemná smyslnost

Mazlení, předehra, rafinovaná svůdnost, očekávání, stupňování vzrušení. Ač je to k nevíře, podle všeho tyto sny současných mužů naznačují, že nová generace milenců má možná větší zálibu v předehře a citovém přístupu než jejich otcové. Jste za to rády, dámy?

8. Muži s muži

Homosexuální zážitky heterosexuálních mužů jsou čtvrtou nejčastější sexuální fantazií pánů. Je snad mezi námi víc gayů, než se statisticky udává? Ne nutně. Erotické sny tohoto typu se dají vysvětlit jako touhu po blízkosti druhého člověka, nebo zkrátka jen zvědavost. Nic víc.

9. Vlhké sny

„Přestože mají někteří lidé z vlhkých snů obavy v domnění, že něco není v pořádku, faktem je, že má-li člověk vlhké sny, je to normální, zdravé a zpravidla příjemné,“ ještě dodává psycholožka. Podle výzkumů se zdá, že tito muži mají nižší práh vzrušivosti, takže si erotickou extázi kompenzují aspoň ve snu. Mimochodem, není tajemstvím, že v periodách REM muži mají po 90 procent času určitý stupeň erekce. Tak budiž jim to přáno.

Který sen pánům „závidíte“?

Reklama

Načítám