Hlavní obsah

Od cholerika raději ihned utečte!

Foto: Thinkstock

Život s cholerikem je očistecFoto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pakliže máte doma muže či partnera ve znamení cholerika a máte slabší srdce či hodně citlivou duši, moje rada léty zní: Utečte od něj! To alespoň radí čtenářka Jana, která má s manželem-cholerikem bohužel bohaté zkušenosti.

Článek

Se svým současným partnerem jsem se seznámila na jedné diskotéce jako velmi mladá slečna. Kvůli jeho výstupům, které mi rozhodně soužití s ním neusnadňovaly, spíš naopak, jsem se s ním chtěla mnohokrát rozejít, ale vždy mě na kolenou uprosil. Po roce jsme spolu začali žít v jedné domácnosti. Chvíle strávené v posteli byly pro mě jako nezkušenou dívku příjemné, ale děsily mě partnerovy výbuchy vzteku kvůli kdejaké malichernosti a nevinným poznámkách, které byly korunovány vždy mrštěním nějakého předmětu...

Mohu vyjmenovat, co po mně příteli již hodil, ať to byly klíče, mobil, květináč, těžký kovový svícen, židle, talíř s jídlem, nebo cukřenka plná cukru atd... Vše jsem mu již odpustila, ale rozhodně na to nikdy nezapomenu.

Vím, že jsem možná při výběru partnera udělala chybu, ale čas bohužel nelze vzít zpět. Jsem celkem pohodová žena, kterou rozhodně nebaví scény jako z italského filmu, kde muž rozhazuje rukama a ječí jako pominutý. Cholerici jsou možná super v posteli, ale život s nimi vyžaduje nervy pevné jako špagáty...

A jak to vypadá u vás doma? Jaký byl největší cholerický výstup vašeho partnera? Napište nám o tom na info@prozeny.cz. Tři z vás opět čeká odměna 500 korun!

Reklama

Načítám