Hlavní obsah

Odhaleno: 5 věcí, které muži při sexu předstírají

Foto: thinkstock

Nenechte si namluvit, že jen ženy při sexu mnohé předstírají. I muži to umí!Foto: thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Máte krásné povlečení, bytelnou postel, v té posteli muže. Víte, co dalšího s vámi v ložnici „bydlí“? Intriky a lži! Co se týče milování, muži totiž ledacos předstírají! Minimálně těchto pět věcí!

Článek

Na otázku, co všechno muži v posteli mohou předstírat, odpověděl přední český sexuolog Zlatko Pastor ze Soukromého sexuologického centra v Praze následovně: „Ženy předstírají orgasmus, muži celý vztah, jak říká jeden aforismus.“ Dá se tedy směle tvrdit, že ženy vůbec nevědí, koho mají v posteli! V čem všem nejsou muži upřímní?

1. Nevinnost

Jirka: „Nikdy nepřiznávej víc, než musíš, to je zlaté pravidlo, které se obzvlášť týká otázek na počet předchozích partnerek.“

Podle kontinuálního výzkumu sexuálního chování české populace, který zaštítil Sexuologický ústav 1. lékařské fakulty UK a VFN v Praze, muži průměrně vystřídají až deset partnerek, ovšem necelá polovina z nich jich udává méně než pět! Zkušenost s náhodnými partnery uvádí přibližně 66 % mužů. Tak si udělejte obrázek.

2. Funkčnost a „nezávadnost“

Patrik: „Když nechcete vypadat jako naprostý břídil, aspoň pár týdnů po seznámení nemůžete přiznat slabost. Já se třeba ve svých šestadvaceti peru s předčasným vyvrcholením. Jak to před ženou obhájím? Jednoduše. Řeknu jí, že mě vzrušuje tak, až si nemůžu pomoct. Zabírá to, miluje mě.“

Sexuolog Zlatko Pastor uvádí, že sexualita současného muže vypadá tak, že 54 % českých mužů má v posteli nějaké problémy, ale jen 19 % se s nimi svěří lékaři. Sexuoložka Jaroslava Pondělíčková-Mašlová objasňuje, že přibližně dvě třetiny pacientů nechtějí do sexuologické ambulance přivést partnerku. „Často partnerka ani neví, že muž na sexuologii dochází,“ popisuje odbornice. Pokud tedy ten váš má nějaký zdravotní či psychický problém, pravděpodobně o něm nevíte, protože dotyčný předstírá, že je všechno v pořádku.

Foto: thinkstock

Pozor na mužský orgasmus. I ten chlapi někdy fingují...Foto: thinkstock

3. Orgasmus

Zdeněk: „O milosrdnosti jistě nemusím vyprávět, při sexu ji zná každý. Ona se snaží, vám pořád nejde mít orgasmus. Chcete jí udělat radost, nebo ji prostě jen vysvobodit. Nasadíte kondom a zahrajete to, vždyť ženské tohle dělají pořád.“

Zlatko Pastor potvrzuje. „Ano, i muži předstírají orgasmus, i když pro ně je to těžší. Jejich vyvrcholení je většinou spojeno s ejakulací alespoň malého množství spermatu. Příčiny kamuflování jsou prozaické. Při dlouhém sexu, když ejakulace nepřichází, nechtějí ženu zklamat nebo vzbudit podezření, že je nepřitahuje či mají jinde atraktivnější milenku.“

4. City

Lukáš: „Co nezvládneš tělem, to okecáš.“

I za velkou louží to není s upřímností zrovna růžové. Podle jednoho australského průzkumu se čtvrtina mužů ke lhaní o svých pocitech doznává! Spisovatelka Gena Kaufman, která píše o sexu a vztazích pro magazín Glamour, má jistou teorii. Podle ní si pánové připadají pod tlakem, myslí si, že ženy chtějí slyšet „miluji tě“ při sexu, i když jsou smířené s neupřímností. Čili ženy to jako potřebují, a muži to říkají nahlas, ovšem s ironií v hlase.

Foto: thinkstock

Muži někdy předstírají zájem o ženu, jen aby dosáhli svého!Foto: thinkstock

5. Lásku

Vilém: „Jak přesvědčit ženu, aby ti dopřála jen dvě minuty rozkoše bez zbytečných formalit? Někdy je to zatraceně těžké.“

Stává se, že muž chce jen sex zbavený příkras a prodlužování. Málokterý to řekne a přizná, to svůj záměr radši schovává za věty: „Pojď blíž, potřebuji cítit, že mě miluješ…“ Je to taková jejich hra. Ale omlouvá je to?

Pravda je jen jedna a každý, aspoň občas, něco předstírá. Myslíte, že si v tomhle muži se ženami nezadají? Jsou na tom obě pohlaví stejně?

Reklama

Načítám