Hlavní obsah

Odvážné modely těhotné Rihanny. Dokazuje, že být v očekávání neznamená stát se jeptiškou

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jedna z nejslavnějších zpěvaček Rihanna (34) čeká prvního potomka. A své těhotenství dává na odiv celému světu. Bříško, které ji zdobí, totiž ve svých outfitech často odhaluje. Podívejte se na její extravagantní modely, ve kterých jen září!

Článek

Barbadosko-americká zpěvačka čeká ve svých čtyřiatřiceti letech se svým partnerem rapperem ASAP Rockym první dítě. Jeho pohlaví zatím tají, ale média čím dál častěji spekulují o holčičce, neboť při nákupech s dětským oblečením si prohlíží více roztomilé šatičky či kabátky.

Rihanna rozhodně nepatří k ženám, které v těhotenství nosí typické těhotenské oblečení v podobě kalhot s širokou gumou či volných triček a šatů. Svými extravagantními outfity byla ostatně proslulá vždy, neváhala je vynést i do restaurace či na nákupy. A ani zakulacující se bříško pro ni není důvodem k nějakému módnímu zklidnění. Své kulaté bříško s pýchou nastávající matky často ukazuje a v hledáčku všech paparazzi je tak víc než kdy před tím. Zpěvačka se toho ovšem očividně nebojí, příklad si z ní mohou vzít i nastávající maminky. Těhotenství není nic, za co by se žena měla jakkoli stydět! Co říkáte na její odvážné módní kreace, které předvedla v posledních třech měsících?

Do společnosti

Jednou z prvních společenských akcí, na kterých hrdá nastávající maminka Rihanna poodhalila své bříško, byla únorová oslava její vlastní značky Fenty Beauty a Fenty Skin, která se konala v Los Angeles. Zpěvačku doprovázel partner rapper ASAP Rocky. Do té doby své těhotenství tajila i před přáteli, ovšem – jak sama přiznala – bylo těžké vysvětlit jim, proč se vyhýbá alkoholu.

Foto: Profimedia.cz

Jsme konečně ve fázi, kdy to můžeme slavit se všemi, nechala se slyšet Rihanna během své akceFoto: Profimedia.cz

Do Milána

Společnost i svět módy zpěvačka miluje a tak si se svým partnerem nenechala ujít na konci února ani Týden módy v Miláně. A after party značky Gucci vzala pěkně zostra. Zdobily ji černé mini, které poodhalily částečně nejen bříško, ale i dekolt. Vše doladila kožíškem ve fialkové barvě roku.

Foto: Profimedia.cz

Právě v těhotenství prý móda Rihanně pomáhá cítit se sebevědoměFoto: Profimedia.cz

Na oběd

Stylová hvězda se objevila na začátku března v denním outfitu v ulicích Beverly Hills, kam zamířila na oběd jen v rozepnuté vestě s hadím vzorem, která jí ladila s vykukující podprsenkou. Outfit doplnila motorkářskou bundou ošoupaného vhledu v oversized střihu a zlatými řetězy, jenž dosahovaly až na její bříško.

Foto: Profimedia.cz

Těhotenské břicho nastávající matky už dávno nemusí skrývat, Rihanna ho povýšila na módní doplněkFoto: Profimedia.cz

Na módní přehlídku

Krajka, průsvitný tyl i rajcovní kozačky zdobily slavnou zpěvačku na začátku března, když si vyšla na slavný Fashion Week v Paříži, kde shlédla podzimní a zimní trendy pro příští sezonu. Ani při této příležitosti si nenechala ujít, aby ukázala své těhotenské bříško. Sama prohlásila, že dkyž ženy otěhotní, má společnost tendence vyvolávat v nich pocit, že se mají schovávat a skrývat svou sexy stránku. Ale na to ona hodlá zvysoka kašlat!

Foto: Profimedia.cz

V těhotenství začala nosit i věci, na které před těhotenstvím prý neměla sebedůvěru Foto: Profimedia.cz

Na nákupy

V pohodlném outfitu vyrazila také nakupovat dětské oblečky pro budoucího potomka ve West Hollyvoodu. Kraťasy a košili zapnutou jen na jeden knoflíček doplnila mini kabelkou a roztomilými pantoflíčky na malém kramfleku. Zdá se, že ani podkolenky do otevřených bot jí nedělají problém obléknout.

Foto: Profimedia.cz

Ne, nezapomněla se převlíknout z pyžamaFoto: Profimedia.cz

Do restaurace

Takhle si zpěvačka vyšla začátkem dubna v Los Angeles na večeři, jen v modrém pohodlném kompletu, kde odhalené břicho pochopitelně nemohlo chybět. Těhotenský styl Rihanny zkrátka přepisuje dějiny módy. Podle svých slov by chtěla mít 3 děti, takže pokud vše půjde podle plánu, čeká nás ještě řada zajímavých momentů.

Foto: Profimedia.cz

Podle bříška to vypadá, že termín porodu nebude zas tak dalekoFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám