Hlavní obsah

Rihanna a její účesy během kariéry. A pixie zase ve hře!

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Rihanniny vlasy a slovo nuda nejde dohromady. Často oslňuje změnami délek i barev, zaplétá je do copánků, v současnosti se vrátila ke krátkým vlasům. Kdy jí to slušelo nejvíc?

Článek

Buď hodně dlouhé, nebo naopak krátké. Tak by se daly popsat vlasové trendy současnosti. Rihanna (33) si vybrala ten druhý a pyšní se (opět) klasickým pixie cutem. Co všechno si za svojí kariéru už vyzkoušela? Čeká vás žebříček jejích nejlepších účesů. A také jeden nejhorší.

2006: Dlouhá hnědá hříva

Prvního album Music of the Sun (2005) nahrála zpěvačky, když jí bylo 17, a velmi brzy zaútočilo na přední místa hitparád. RIhanna vystupovala s dlouhými vlasy hnědé barvy. Vzpomínáte na její první hit Pon de Replay? Mimochodem, její další album vyšlo hned následující rok.

Foto: Profimedia.cz

Rihanna v roce 2006, kdy se mladičké zpěvačce podařilo prosadit v showbyznysuFoto: Profimedia.cz

2007: Mikádo

S ostře střiženým mikádem do podkovy a černou barvou přišla Rihanna v roce 2007 společně s vydáním nového alba Goog Girl Gone Bad (2007). Z něho je legendární song Umbrella. Název alba má symbolizovat rozdíl mezi „starou a novou“ Rihannou. A k tomu patří i změna účesu!

Foto: Profimedia.cz

Rihanna, celým jménem Robyn Rihanna Fenty, vydala druhé album jen rok po debutu. Nyní jich má na kontě už osm, poslední s názvem Anti z roku 2016Foto: Profimedia.cz

2008: Pixie cut I.

Skoro každý nový zpěvaččin účes láká okomentovat jako „ikonický“. Co měla Rihanna na hlavě, to letělo. V této době zkusila krátký sestřih s patkou v černé, později ho i trochu odbarvila.

Foto: Profimedia.cz

U tohoto stylu zůstala delší dobu. S písní Disturbia (2009) tehdy bodovala!Foto: Profimedia.cz

2010: Červená

Éra červených vlasů byla oslňující a vsadíme se, že v té době se v kadeřnictvích zvýšila poptávka po červených tónech. Nosila vlasy dlouhé až po pás nebo stylizované do retro výčesu.

Foto: Profimedia.cz

Konec vztahu, nové vlasy? V roce 2009 se rozešla se zpěvákem Chrisem Brownem, ten ji mimochodem i fyzicky napadlFoto: Profimedia.cz

2012: Odbarvené kadeře

Odrostlá barva? Rihanna tohle faux pas zrušila jednou provždy a pro všechny smrtelníky. Vyzkoušela si ofinu, sestříhané prameny okolo tváře a nechala vyniknout její přirozené kudrliny.

Foto: Profimedia.cz

V roce 2012 vydala svoje nejúspěšnější album Unapologetic, z něhož je i hit DiamondsFoto: Profimedia.cz

2012: Vyholený kus hlavy

Na tenhle účes jsme málem zapomněli, vyholená půlka hlavy byla jednu dobu nejvíc cool! Pak to zpěvačka shodila všechno a pyšnila se krátkým sestřihem číslo dvě.

Foto: Profimedia.cz

Blond hříva Rihannu příliš dlouho nebavila a vrátila se k černé s rebelsky vyholenou stranou hlavyFoto: Profimedia.cz

2013: Medové lokny

A vítězem se stává… Pětadvaceliletá Rihanna a asi její nejkrásnější barva vlasů, délka i styling. Volné vlny zkrátka nikdy nevyjdou z módy. Kadeře má zesvětlené jen jemně a přirozeně, to dokáže technika zvaná balayage.

Foto: Profimedia.cz

Tento look z předávání cen Grammy z roku 2013 je jednoduchý a nezapomenutelnýFoto: Profimedia.cz

2017: Vlnité a černé

Černé a kudrnaté. To jsou přirozené vlasy zpěvačky z Barbadosu. Jestli jsou i takto husté, to s jistotou nepovíme, protože můžou být šikovně zahuštěné příčesky.

Foto: Profimedia.cz

V roce 2017 se Rihanna pouští i do trhu s kosmetikou a vzniká její značka Fenty Beauty. Později přidala i navrhování spodního prádla Savage X FentyFoto: Profimedia.cz

2017: Dredy

Monstrózní dredy patří na zpěvaččině hlavě k těm méně povedeným stylingům. Byla to paruka? Měla je opravdu navázané? Vzhledem k tomu, jak rychle účesy mění, se spíš přikláníme k paruce.

Foto: Profimedia.cz

Dredy a zpěvaččin styling možná vypadají ošuntěle, faktem ale je, že má na sobě outfit zvučných značek, který dohromady čítá přes 100 000 korunFoto: Profimedia.cz

2019: Zrzavé copánky

Rihanně sluší (skoro) všechno, tudíž i zrzavá barva a vlasy zapletené do malých copánků. Měděnou barvu nosila i nezapletenou a po té medové z roku 2013 získává tahle stříbrnou medaili.

Foto: Profimedia.cz

Rihanna na party její značky dekorativní kosmetiky, která jako první představila make-up v odstínech pro ženy všech typů pletiFoto: Profimedia.cz

2021: Pixie cut III.

Rok 2021 je u Rihanny opět ve znamení zkracování. Nejdřív to byl styl zvaný mullet, tedy prameny okolo obličeje, které jsou hodně sestříhané a vzadu na krku zůstanou vlasy delší. Tak to nosí i Miley Cyrus. No a odtud to byl jen krůček ke krátkým vlasům!

Foto: Profimedia.cz

Návrat ke krátkým vlasům! Nebo ne? Na dalších paparazzi fotkách má vlasy zase dlouhé, díky parukám může holt účesy měnit podle nálady!Foto: Profimedia.cz

Reklama

Související témata:

Načítám