Hlavní obsah

Těhotné krásky v odvážných outfitech: stylové, nebo moc ne?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Odvaha v oblékání se jistě cení, zvláště v těhotenství. Někdy je ale mezi sympatickou rebelií a přehlídkou nevkusu jen tenká hranice. Tyto slavné dámy se rozhodly, že se ve stavu „očekávání“ nebudou ve výběru oblečení omezovat. Posuďte sami, jak to dopadlo.

Článek

Každý máme občas slabou chvilku, co se týče oblékání. A občas sáhnou vedle i těhotné celebrity. Někdy za tím může vězet touha po pozornosti a sklony k extravagantnímu stylu bez ohledu na stav, láska k pohodlí, a v některých případech prachsprostá absence vkusu. Kdo to ještě vychytal, a kdo byl za pomyslnou hranicí?

Slick Woods (24)

Tetování, holá hlava a mezera mezi zuby – to jsou hlavní poznávací znamení americké modelky a herečky Simone Thompson, známé pod jménem Slick Woods. Vyznačuje se také svým odvážným stylem oblékání a tím, že se nebojí poodhalit části svého těla. Na zahajovací party newyorského fashion weeku zvolila černý oblek, pod kterým měla jen šperky a tetování. Dress code takové události sice vyžaduje jistou dávku extravagance, tady si ale Woods musela celou dobu hlídat, aby neukázala víc, než skutečně chtěla.

Foto: Profimedia.cz

Bradavky měla modelka a herečka pravděpodobně přelepené lepicí páskou, i tak ale hrozilo, že vykouknouFoto: Profimedia.cz

Britney Spears (39)

Cit pro módu slavné zpěvačce vždycky trochu chyběl. Postupem času je to sice lepší, ale dřív byla schopná zkombinovat neuvěřitelné kousky a vyrazit v nich nejen na ulici, ale i na červený koberec. Příkladem těch slabších dnů byl třeba i těhotenský outfit, který si zpěvačka oblékla v roce 2005 na pochůzky se sestrou po Malibu. Krátký top nezakryl téměř nic, batikovaná sukně se k němu vůbec nehodila a vysoké kozačky jsou v teplém počasí nad naše chápání.

Foto: Profimedia.cz

Nesourodý model popové princezny vyvolává jednoduchou otázku: Proč?Foto: Profimedia.cz

Katie Price (42)

Modelka s nespočtem estetických úprav a plastických operací ráda provokuje svým chováním i oblečením. V usedlou ženu se nezměnila ani během svých těhotenství. Má jich za sebou celkem pět. Černé šaty s ohromnými průstřihy na bocích si modelka oblékla v roce 2005 na udílení cen nejlepším britským seriálům. A znovu všem přítomným dokázala, že slovo stud rozhodně nepatří do jejího slovníku.

Foto: Profimedia.cz

Katie Price postrádá nejen stud, ale nejspíš i vkusFoto: Profimedia.cz

Blac Chyna (32)

Pro americkou modelku neznamená těhotenství žádná omezení v oblékání. V roce 2016 si na narozeninovou oslavu své kamarádky vyrazila v saténové soupravě, ve které vypadala jako koule vesmírné cukrové vaty. Saténový materiál je ke křivkám neúprosný a zdůrazní snad i ty, které žena vůbec nemá. Vrchní část si navíc modelka z nějakého důvodu přetáhla přes svůj větší zadeček. Dovedeme si ale představit, že chladivý satén jí musel být velice příjemným. 

Foto: Profimedia.cz

Outfit byl asi pohodlný, ale ne moc slušivýFoto: Profimedia.cz

Aneta Krejčíková (29)

Česká herečka známá například ze seriálu Ulice (2005–dosud) jako Gábina Pumrová zvolila na tiskovou konferenci TV Nova model, který by se hodil spíše na pláž, ale vlastně vcelku pochopitelně. V srpnu roku 2018 totiž sužovala celou zemi vedra. Aneta byla v pokročilém stádiu těhotenství se synem Benem (2) a z krátkého topu vystrčila rovnou celý těhotenský pupík. Je jasné, že by v tu chvíli byla asi raději někde na lehátku u vody.

Foto: Profimedia.cz

Herečka si chtěla ulevit od velkého vedra a pochlubila se rovnou celým bříškemFoto: Profimedia.cz

Kim Kardashian (40)

Modelka, podnikatelka a profesionální celebrita je královnou kontroverze a rozhodně se to netýká jen oblékání. V roce 2015 se s pořádným těhotenským bříškem objevila na filmovém galavečeru. Pro tuto příležitost zvolila dlouhé krajkové šaty, které nenechaly příliš prostoru pro fantazii.

Foto: Profimedia.cz

Dlouhé sako Kim Kardashian později odložilaFoto: Profimedia.cz

A které celebrity nás naopak v těhotenství svými outfity baví? Inspirujte se například těhotenskou módou Pippy Middleton nebo stylem Ashley Graham.

Načítám