Hlavní obsah

Oholená, nebo neoholená? Toť otázka!

Foto: Thinkstock

Oholené nohy už patří k standarduFoto: Thinkstock

Reklama

Moderátorka a herečka Jitka Asterová si nedávno v pořadu Sexy život pomohla parafrází slavného výroku Hamleta – prince dánského. Být či nebýt… Ten měl trochu jiné problémy, než jestli má jeho milá oholené nohy, paže a třísla. V dobách Hamletových neřešil počet chloupků na centimetr čtvereční asi nikdo – měli dost starostí s intrikami a bojem o trůn, a navíc Ofélie ani neměla plavky...

Článek

Zato my, ženy 21. století, my ty chloupky řešit musíme. Jakkoli se dušujeme, že diktátu módy nijak nepodléháme, je to tak! Tak schválně, kolik z nás by vyrazilo na pláž s neupraveným klínem? Pravda, jsou mezi námi tací (rozuměj muži), kteří tvrdí, že je neupravený ženský klín vzrušuje. Věc názoru, můžete si říct. Zajímavé ale je, že Jitce Asterové do pořadu Sexy život rádia Frekvence 1 volaly posluchačky, které byly z takových partnerů nešťastné. Jeden telefonát za všechny:

Hladká kůže prostě do dnešní doby patří. Je to i záležitost hygienická a pánové to zvolna chápou taky. Pohled na odhalenou mužnou hruď, kterou zdobí jemné chloupky, je pro spoustu žen stále vzrušující – ale ruku na srdce: ta hruď musí vonět a mít alespoň trochu vyrýsované svaly. Abychom si mohly v objetí připadat jako bondgirl a nikoli jako bytost, která se propadá do tlusté chlupaté deky.

Foto: Thinkstock

Mají si i muži holit podpaží?Foto: Thinkstock

Pokud vás téma holení neholení inspirovalo k nějaké akci, tak pro vás jednu rádio Frekvence 1 má, zúčastněte se na stránkách www.frekvence1.cz speciální soutěže!

Hladká kůže je sexy! Vyhrajte hladké tělo s rádiem Frekvence 1!

Pěstěné pokožce porost nesluší. První novodobá holicí revoluce přišla už v roce 1915, kdy se v módním časopise Harper’s Bazaar objevila modelka s vyholeným podpažím.

V roce 2010 vypukla další revoluce na rádiu Frekvence 1! Na webových stránkách www.frekvence1.cz najdete totiž soutěž o depilaci celého těla v hodnotě 39 000 korun! Rádio Frekvence 1 vám nadělí celkem 10 poukazů – stačí si jen kliknout, zahrát si hru a mít trochu štěstí! Vyhrajete hladkou pokožku vašich snů! Zveme vás do studia NEO na IPL depilaci!

A dámy, možná stále hledáte vhodná slova, jak vašemu miláčkovi naznačit, že chlupatá záda jsou sice důkazem vysoké hladiny testosteronu, ale hladká jsou pro vás více sexy! No a není právě soutěžní klání o depilaci v kosmetickém salonu tou nejvhodnější příležitostí, jak dosáhnout svého? Zkuste to, pánové rádi soutěží a výhry se jen neradi vzdávají!

Reklama

Související témata:

Načítám