Hlavní obsah

On vysoký, vy malá. Jaké pozice jsou pro vás vhodné?

Foto: adriaticfoto, Shutterstock.com

Foto: adriaticfoto, Shutterstock.com

Reklama

Páry s výškovým rozdílem se mohou potýkat s různými problémy. Řešíte, jak se milovat, aniž by jeden z vás musel být skrčený, natažený nebo ohnutý? Vylezte na stůl, nebo to vezměte boční cestou!

Článek

Někdy si sex žádá krkolomné pozice a experimenty, ve většině případů je však žádoucí a milé, pokud se jedná spíš o příjemnou a pohodlnou záležitost. Jak se dá něčeho takového docílit, pokud jednomu z vás příroda nadělila pár centimetrů navíc, zatímco na druhém šetřila? Záchrana se ukrývá ve správně zvolených milostných polohách! Jaké byste rozhodně měli zkusit?

Na stole

Bolesti v zádech nebo za krkem nejsou nic příjemného. Proto je vhodné, pokud si vy, jakožto žena, lehnete na záda a uvelebíte se na stole. Mějte nohy u sebe, kolmo vzhůru, opřené o milencova ramena. Při této poloze, během níž muž stojí, penis proniká hluboko do ženského klína, proto je tolik opěvovaná.

Navíc, vizuálně založení pánové mají díky ní výhled na „všechno podstatné“. Mohou svoji partnerku hladit po celém těle, líbat ji a stimulovat její klitoris. Báječné na tom je, že stůl není jedinou rekvizitou, která se dá použít. K milostnému reji lze přizvat konferenční stolek, kuchyňský pult, různá relaxační křesílka či taburetky. Záleží na tom, jak vysoký muž je. V této pozici má jedinečnou šanci dosáhnout absolutního komfortu. Tomu se říká vyladění na stejnou úroveň!

Foto: 4 PM production, Shutterstock.com

Velký výškový rozdíl? Kde je problém?Foto: 4 PM production, Shutterstock.com

Boková jízda

Bez ohledu na to, jak to s těmi centimetry máte, výškový rozdíl mizí, pokud milenka nasedá do partnerova klína – zády k němu. Muž se položí na záda, roztáhne nohy a mírně je pokrčí. Vy však nenasednete „klasickým způsobem“, ale tak, že jednu nohu položíte podél trupu partnera a druhou vsunete mezi jeho nohy (dáte ji pod jedno jeho koleno). Sedíte mu tak v klíně bokem. Pohyby jsou na vás, řídíte hloubku průniku a můžete si pro zvýšení požitku stimulovat poštěváček.

Pro muže tato pozice patří mezi oddechové, ale to neznamená, že si ji neužívá a nepomáhá. Může nadzvedávat váš zadeček a držet vás v pase, což je užitečné při přirážení. V případě, že má milenec „větší výbavu“, dochází ke kontaktu s bodem G.

Trakař

Vysoký muž, malá žena? Vysoká žena, malý muž? Trakař má řešení pro obojí. Muž si klekne a dosedne na paty. Tělo má zpříma. Vy nasednete na partnera, chodidla máte pevně opřená o podložku, přičemž se hodně zakloníte. Na svoje si přijde klitoris, klín, a když na to přijde, i anální otvor.

Co se týče hloubky průniku, jedná se o stav „tak akorát“. Oční kontakt však nahrává romantice, takže si na svoje přijdou i citlivé duše!

Foto: fizkes, Shutterstock.com

Pokud jde o polibek, nezbude vám než si stoupnout na špičkyFoto: fizkes, Shutterstock.com

Skoro lžička

Pokud máte rádi pozici „lžíce“, během níž oba ležíte na boku v řadě za sebou, jistě si zamilujete i jednu její variaci. Princip spočívá v tom, že se žena položí na záda a boky a nohy vytočí na jednu stranu. Milenec přilehne z opačné strany a vstoupí do ní.

Jelikož je pro milenku poměrně náročné se v této pozici udržet, muž jí rukama podpírá v oblasti horní nohy. Pohyby má v režii on. Obecně je pozice vhodná pro líbání, stimulaci bodu G a klitorisu. Na nějaké výškové rozdíly díky ní zapomenete natotata!

A co vy, způsobuje vám výškový rozdíl problémy?

Reklama

Načítám