Hlavní obsah

Nachytejte bronz. I bez sluníčka!

Foto: archiv firem

Bronzovou tvář vykouzlí i pudrFoto: archiv firem

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přišel čas nachytat trochu bronzu. Opálená tvář je nejen trendy, ale vypadá zdravě a mladě. Stačí jemný dotek make-upu nebo pudru a sluníčko je ve vaší tváři. Na jaké jarní novinky se můžete těšit?

Článek

Opáleného vzhledu pleti věrohodně dosáhnete, když budete pracovat se světlejším a tmavším odstínem make-upu. Tmavší naneste na lícní kosti, zároveň tím tvář vymodelujete. Získáte nerozeznatelné opálení od sluníčka.

Poskytuje dokonalou hydrataci

Miss sporty uvádí na trh novinku make-up So Matte Perfect Stay, který pleti dodá nejen požadovanou barvu, ale obsahuje i minerály a pleť vyživí a hydratuje. Zároveň má vlastnosti, které pleť matují, tedy nelesknete se a vydrží celých dlouhých osm hodin. Lehká textura ideálně splyne s pletí a vy jste dokonalá.

Opálení a lifting v jednom

Make-up Renew & Lift (Rimmel) s kyselinou hyaluronovou pleť neuvěřitelně omladí, obnoví její pevnost a tím posílí i vaše sebevědomí! Složení neobsahující olej se jemně rozetře a poskytne stejnoměrné přirozené krytí, které okamžitě minimalizuje póry, zajišťuje optimální hydrataci a elasticitu pleti. Přírodní extrakty z divokého tymiánu vypínají a vyhlazují pleť a stejně tak ji dlouhodobě zpevňují a zjemňují. Koktejl vitaminů a antioxidantů chrání pleť před nepříznivými vlivy okolí, zatímco SPF 15 chrání vaši pleť před škodlivými slunečními paprsky. Je dokázané, že po šesti týdnech jsou mimické vrásky zredukovány skoro o 50 % a pleť vykazuje dokonale hydratovanou texturu. Na rozdíl od skutečných slunečních paprsků, které pleť vysušují a dělají ji křehčí, tím zrychlují tvorbu vrásek.

Foto: archiv firem

Na opálenou pleť nemusíte čekat do létaFoto: archiv firem

Přirozené opálení

Krycí efekt kompaktního pudru závisí na naneseném množství - vrstvením je možné s odstínem velmi jemně pracovat. Sypký pudr naproti tomu nabízí střední krytí a chová se více jako základový make-up. Tropiques Minérale od Lancôme je první minerální, přírodně bronzující pudr s přirozeným výsledkem líčení. Díky jemné a hladké textuře se snadno aplikuje. Líčení působí velmi přirozeně a pudr dokonale kryje. Odstíny Tropiques Minérale jsou vytvořeny tak, aby co nejlépe odpovídaly přirozeným tónům opálené pleti. Výborně se hodí na dekolt a krk, který dostanete do stejného barevného odstínu s obličejem.

Rozšířené póry zmizí

Nový Dream Satin Liquid (Maybelline) vyrovnává povrch pleti, dokonale zneviditelní póry a drobné jizvičky. Rovnoměrně tónovaný a hladký povrch pokožky umožňuje lepší odraz světla, takže vaše tvář bude viditelně rozjasněná a omlazená. Speciální barevné pigmenty se postarají o velmi přirozený výsledek líčení. To už stojí za vyzkoušení!

Přesvědčili jsme vás, že vaše pleť nemusí zůstat alabastrová, i když nemůžete vyrazit do teplých krajů? Navíc přípravky, které dodají pleti opálený vzhled, mají na pleť příznivé účinky, na rozdíl od slunečních paprsků. Nechejte se zlákat zdravým odstínem pleti!

Reklama

Související témata:

Načítám