Hlavní obsah

Orální milování, které trvá nekonečně dlouho. Dá se urychlit?

Foto: Sergey-Nivens, shutterstock.com

Stále se to nedaří? Naučíme vás pár dobrých trikůFoto: Sergey-Nivens, shutterstock.com

Reklama

Jaké máte možnosti, když se stimulace jazykem doslova táhne a nebere konce? Tyhle SOS tipy vás uchrání před bolestí i nudou. Co byste si měly zapamatovat a osvěžit?

Článek

„Už jsem zoufalá. Ani se mi nechce brát partnerův penis do pusy, protože vím, co mě čeká. Desítky a desítky minut orálního sexu, který nemá žádný výsledek. Můj milenec si to všechno prostě jen užívá, vyžaduje to, ale nikdy nemá orgasmus. Můžu na něj vyzrát?“ ptá se bezradná čtenářka Míša, které se zdá, že jí prováděná felace trvá až příliš dlouho.

Možná psychika, možná touha

Podle psychiatra a sexuologa Glenna Wilsona z londýnského Institutu psychiatrie má mnoho mužů problém s dosažením vyvrcholení jak při pohlavním styku, tak i při orálním sexu. (Mnozí z nich dokonce zastávají názor, že musí ukázat, jací jsou chlapíci, když vydrží třeba hodinu.) Glenn Wilson proto říká, že je vhodné uklidnit partnera a povzbudit ho, aby nic neřešil a vychutnával si pocity, jež mu dopřáváte svým jazykem a rty.

Foto: oneinchpunch, shutterstock.com

Dělejte si pauzy, kdy budete laskat i zbytek jeho tělaFoto: oneinchpunch, shutterstock.com

Stupňování slasti. Duj, větře!

„Vzrušujte jej stále dále a dále, použijte polohu 69, v níž se dostanete nad muže. Pohled do vašeho klína by ho mohl vzrušit. Rukama muže laskejte kdekoli po těle a hlaďte jej na hrázi nebo na zadku,“ doporučuje tento vyhlášený odborník s tím, že většinu mužů dohání k šílenství, když dráha jazyka probíhá a naráží do uzdičky, malého proužku kůže na spodní straně pyje.

„Po několikaminutovém dráždění se zastavte a škádlete jej tím, že svou pozornost obrátíte na nějaká jiná místa jeho těla – pohrávejte si s nimi a líbejte ho všude možně,“ doporučuje expert. A co tipy na vaši delší jízdu?

Malá kamufláž

Pokud při ústní stimulaci pumpujete penis rukou, příliv těch správných vzrušujících pocitů se nezastaví ani v okamžiku, kdy už vaše rty nemohou únavou vydržet, a vy si musíte odpočinout. Za součást orálního sexu tedy považujte ruční práci a stahování předkožky. U mužů s výdrží je něco takového skoro až nedocenitelné.

Americký sexuální poradce Paul Joannides všem milenkám, unaveným dlouhým orálním sexem, doporučuje i mimořádnou lahůdku. „Nechejte ho chvíli sledovat, jak masturbujete. Některé ženy totiž tvrdí, že nejlíp muže uspokojí ústy jedině tehdy, kdy samy pociťují stejné vzrušení jako oni. Patříte-li mezi ně, neváhejte,“ popisuje v jedné ze svých příruček a dodává, že některým mužům ani v nejmenším nevadí, když se poté, co se jim od partnerky dostalo skutečné energické a vášnivé orální stimulace, mají dokončit vlastní rukou.

Foto: Photographee.eu, shutterstock.com

I ruční práce se počítá!Foto: Photographee.eu, shutterstock.com

Předejte žezlo

„A zatímco se on pumpuje k orgasmu, vy mu můžete umocnit pocit rozkoše líbáním a olizováním varlat,“ dál popisuje. Nechce na něco takového přistoupit? Nic nezabírá a vy už zase bolestí křivíte ústa? Pak vám zbývá už jen jediné…

„Jako vždy je nejlepším prostředkem nalezení oboustranně přijatelného řešení vzájemná diskuze. Jestliže patří muž mezi ty šťastlivce, kteří dosáhnou vrcholu prakticky na povel, ať s vámi vymyslí signál, kterým se mu naznačí, že uvítáte, kdyby se udělal. Na tom není nic špatného,“ doporučuje Paul Joannides. Funguje to v praxi?

„Přišla jsem s tím za svým teď již manželem,“ popisuje čtenářka Eva, která navrhla orální sex pouze jako předehru trvající deset, patnáct minut. „Chvíli na mě nechápavě koukal, ale když jsem mu vysvětlila, že se trápím, bolí mě snad úplně všechno a ještě se mi do toho nechce, uznal, že můj návrh řešení je schůdný. A taky slíbil, že svůj orgasmus nebude tak dlouho zadržovat,“ uzavírá Eva, podle níž to funguje. Taky se zkuste ozvat…

A co děláte vy, když sex potřebujete urychlit?

Reklama

Související témata:

Načítám