Hlavní obsah

Orální uspokojení ženského klína. Co dělají muži špatně?

Foto: Thinkstock

Muži si většinou myslí, že jsou mistři orálního umění. Ženy nesouhlasí. Tedy alespoň v případech, které popisujeme v dnešním článkuFoto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Odznak sexuální zdatnosti se uděluje až poté, co on projeví cit pro orální uspokojení svojí milenky. Jenže co když si myslí, že umí, i když patří k naprostým tragédům? Běžné! Muži se totiž přeceňují!

Článek

Jeho lehce arogantní, samolibý obličej zmizí mezi jejíma nohama. Ona se několik vteřin soustředí na kontakt svého klína s jeho jazykem, snaží se rozpoznat orální styl vlhkého vetřelce. Následuje její nelibý pocit, zvednutí hlavy a pohled směrem k rozkroku. U něj si dřepí někdo, kdo je přesvědčen, že je bůh. Jeho „výjimečnost“ a „um“ ho předurčují k návštěvě polepšovny nebo sexuálních seminářů. Co je špatně? Mužský „vychloubací“ přístup!

Ať promluví jazyk

Paul Joannides, expert na americkou výchovu mládeže, se ve své oblíbené publikaci Sex je umět, chtít a vědět, nechal slyšet, že mezi muži existuje nemálo těch, kteří pouze zaboří ženě hlavu do rozkroku, vypláznou jazyk – jako u lékaře, když jim řekne, aby udělali uááá – a začnou jím po té „věci“ bezcílně bloudit.

„Stejně produktivní akt jako přihrávka do patnácticentimetrového ofsajdu,“ dodává odborník se slovy, že průměrný milenec se vyznačuje tím, že aniž by se ptal, vždycky ví, co partnerka právě potřebuje. A týká se to hlavně těchto tří věčně se opakujících mužských prohřešků…

Foto: Thinkstock

I při orálním sexu je potřeba trochu přípravy a předehry...Foto: Thinkstock

1. Sprint bez rozmyslu

„Tah na branku“, tedy olizování klína ihned po zahájení zápasu, přičemž fakt, že každá žena má různě citlivý poštěváček, patří mezi stálice orálních faux pas. „Někdy mám chuť jít na to tvrdě, jindy dávám přednost tomu, abych měla kolena co nejvíc u sebe. Ale jinak nevidím důvod, proč by muži měli spěchat a myslet si, že chceme, aby na nás pořádali jazykové nálety. A ještě se tváří, že nám tím dělají bůh ví jakou službu! Takových namistrovaných pokladů jsem potkala,“ krčí rameny čtenářka Vanda.

Kde je problém? „Platí obecné pravidlo, že ženy oceňují něžný přístup. Naprostá většina žen si na to potrpí. A tím by se mělo začít,“ zastává názor britský guru v sukni, sexuoložka Tracey Cox ve své knize Žhavý sex s tím, že muž by se měl dokola ptát, co se jeho milence nejvíc líbí. Kolik pánů tohle, a navíc pravidelně, dělá?

2. Nestálé tempo

Sexuoložka Cox muže obhajuje slovy, že do pochvy není vidět, takže se muži musejí spolehnout jen na hmat. Možná proto vznikají ona nedorozumění, kdy si on myslí, že je to super, zatímco ona odpočítává vteřiny do konce. Týká se to hlavně časté výměny techniky mazlení!

Kde je problém? „Ženy dávají přednost pravidelnému, stálému tempu. Pestrá nabídka pohybů jazykem je sice obdivuhodná, ale při jednom milování by si muž měl vybrat jednu, dvě. Poštěváček je totiž nevyzpytatelný,“ vysvětluje odbornice.

Foto: Thinkstock

Ženy uspokojí stálé tempo, experimenty nejsou při orálním sexu moc žádané!Foto: Thinkstock

3. Prstová nadhodnota

Výpomoc prsty? Proč ne, ale… „Některé ženy oceňují prsty vsunuté do vaginy jako hotový poklad, ovšem obvykle poté, když už si muž něco orálně odpracoval,“ vysvětluje Paul Joannides.

Kde je problém? Není to totéž, jako když strčíte prst do mixéru. Chce to titěrnou, téměř skoro hodinářskou práci! A hlavně se žen pořád ptát, vy zbrklouši! „Mne prsty uvnitř vyloženě ruší, ale muži jsou přesvědčení, že tam při orálu patří. Devět z deseti je tam dává,“ otevřeně přiznává oslovená Petra.

Radši se nenutit?

„To se na to preventivně vykašlu,“ myslí si nejeden muž, který by útok na svoje ego nezvládl, kdyby byl za svoje orální umění pokárán. A jsme tu toho. „I sebezkušenějšímu muži musí občas partnerka naznačit, kam přesně jazykem zamířit a jak intenzivně ji tam olizovat, a mužský odhad je v tomto případě stejně dobrý nebo špatný jako každý jiný,“ uvádí Paul Joannides. Navíc je třeba brát orál jako týmovou práci!

A co vy? Rozumíte si po „ústní stránce“?

Reklama

Načítám