Hlavní obsah

Originální PF 2018: Na poslední chvíli a za pár korun!

Foto: Tomáš Rubín

Foto: Tomáš Rubín

Reklama

Slavíte letos silvestr s přáteli doma, nebo se společně vyrazíte bavit někam ven? Máme pro vás originální tipy, jak ostatním popřát či darovat vtipné PF s přáním štěstí pro nadcházející rok.

Článek

Vtipné básničky, klasická SMS přání i tištěné novoročenky. Způsobů, jak popřát svým blízkým i kamarádům do nového roku 2018, je spousta. Ovšem pokud jdete k někomu na návštěvu, nebo chcete naopak přátele nevšedně pohostit u vás doma, sluší se přinést či nachystat trochu víc. Zkuste se inspirovat našimi osobitými tipy. Vyrobíte je za chviličku.

Přípitek s prskavkami

Chcete darovat maličkost, která potěší všechny? Ozdobte malé lahvičky šampaňského balicím papírem, převažte mašlí a přiložte prskavky a snítku jmelí pro štěstí. Můžete přivázat klidně i cedulku s osobním vzkazem.

Foto: Tomáš Rubín

Každému hostu nachystejte na přípitek malé šampaňské s prskavkamiFoto: Tomáš Rubín

Originálně prostřeno

Čekáte na silvestra návštěvu? Připravte na stůl malé překvapení. Vystřihněte z ubrousku, balicího papíru či zbylých dárkových taštiček širší pruh, kde prořízněte otvor na prostrčení příboru či prskavek s brčky na drink. Na papír ještě napište PF nebo vystřihněte číslice nového roku z časopisu.

Foto: Tomáš Rubín

Brčka na koktejl i prskavky budou o půlnoci rozhodně potřebaFoto: Tomáš Rubín

Za pět minut dvanáct

Nechoďte na silvestra k příbuzným s prázdnou. Zabalte vtipně lahvinku dobrého pití. Vyberte pěknou dárkovou taštičku a namalujte či vytiskněte obrázek hodin, které ukazují za pár minut půlnoc. Dozdobte kouskem vánočního řetězu či zbylou mašlí.

Foto: Tomáš Rubín

Na dárkové taštičky se šampaňským připevněte hodiny i kolíček s PF 2018Foto: Tomáš Rubín

Visačka s fotkou

Šampaňské můžete darovat také s originální visačkou. Tu vytvoříte z obyčejného kartonu, na který nalepíte vtipnou fotku z vaší rodiny. Můžete ji popsat vzkazy i polepit ozdobami.

Foto: Tomáš Rubín

Vtipná visačka na lahev vykouzlí úsměv na rtech a přitom vás nic nestojíFoto: Tomáš Rubín

Konfety do kapsy

Zakupte v lékárně malé plastové ampulky a naplňte je rozstříhanými vánočními třásněmi. Pak už jen dobře zašpuntujte a přivažte provázek s přáním.

Foto: Tomáš Rubín

Konfety v praktickém balení dejte do kabelky a můžete vyrazit slavit...Foto: Tomáš Rubín

Ozdobte skleničky

Na přípitek se vám bude hodit i tento trik. Na skleničky napište číslici nového roku obyčejným tyčinkovým lepidlem a posypte ji drobnými třpytkami. Ty budou po celý večer dobře držet a po skončení oslav číslici zase dobře omyjete horkou vodou. Číslici můžete napsat i vodorovně, aby si oslavenci nemuseli hlídat stranu skleničky, ze které mají pít a třpytky se jim náhodou nedostaly do úst.

Foto: Tomáš Rubín

Skleničky ozdobte třpytkami, ale i vystřiženou hvězdou z lesklého balicího papíru, kterou nasaďíte na nožičkuFoto: Tomáš Rubín

Silvestr venku

Vtipný balíček pro pány, kteří vyrážejí slavit konec roku někam ven či s kamarády na hory, je skutečně originální novoročenkou. Jeho obsah je samozřejmě na vás. My jsme sadu naplnili malými panáky rumu, prasátkem, čokoládovými dukáty pro štěstí, frkačkou i doutníkem se zapalovačem.

Foto: Tomáš Rubín

To nejnutnější na silvestrovskou party...Foto: Tomáš Rubín

A kde budete dnes slavit vy? Hodí se vám některý z našich tipů?

Reklama

Načítám