Hlavní obsah

Outfity do 1500 Kč včetně bot? Jde to!

Foto: Jakub Jurdič

S následujícími outfity se vejdete do rozpočtu 1500 Kč. Včetně bot!Foto: Jakub Jurdič

Reklama

Když nemusíte studovat cenovky, jde nakupování téměř samo. Co si ale počít ve chvíli, kdy máte napjatý rozpočet a poloprázdný (no dobře, téměř poloprázdný) šatník k tomu? Zkuste naše úsporné tipy!

Článek

I ve fázi šetření můžete osvěžit váš šatník. Stylistka Šárka pro vás poskládala modely, jejichž celková cena nepřesáhla 1500 Kč. Zaměřit se samozřejmě můžete i na jednotlivé tipy. Co třeba módní espadrilles za dvě stovky, vtipné tílko za stejnou cenu nebo lodičky za necelých čtyři sta?

Malé bílé

Cena za celý outfit: 1307 Kč

Sněhově bílá barva, klasický střih s rozšířenou sukní a jemný vzoreček. Podobné šaty jsou nejen nadčasové, ale také velmi variabilní. Malé bílé jsou skvělou alternativou k oblíbeným černým šatům – pokud se tmavým barvám vyhýbáte nebo zatoužíte po odlehčené verzi, jděte do nich. Obout k nim můžete výraznější lodičky, včetně těch s hadím vzorem.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: šaty (Orsay, 799 Kč), boty (Marks & Spencer, 349 Kč), náhrdelník (New Yorker, 90 Kč), prsteny (New Yorker, 69 Kč/sada)Foto: Jakub Jurdič

Leopard a zebra

Cena za celý outfit: 1386 Kč

Dva zvířecí potisky na jednom kusu oblečení? V černobílém provedení vypadají překvapivě decentně. Do práce k sukni oblékněte halenku nebo saténový top, v civilu můžete být hravější. Co říkáte na tílko s vtipným nápisem Karl loves me? O jakého Karla jde, je určitě všem milovnicím módy jasné :-) Pozor, tílka s hluboce vykrojenými boky noste v doprovodu bandeau topů.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: sukně (Marks & Spencer, 599 Kč), tílko (New Yorker, 199 Kč), bandeau top pod tílkem – najdete ve fotogalerii (Tally Weijl, 139 Kč), boty (Marks & Spencer, 449 Kč)Foto: Jakub Jurdič

Foto: archiv firem

Sukně s potiskem nás baví! Které verzi dáte přednost vy?Foto: archiv firem

Ukažte záda

Cena za celý outfit: 1396 Kč

Vynechejte pro jednou odvážný dekolt a zaměřte se na záda. Obléknout si můžete třeba top s flitrovanou zadní částí. A s čím ho nosit? Vyzkoušet doporučujeme spojení s klasickými boyfriend džíny. Super tipem jsou také krajkou zdobené boty espadrilles.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: boyfriend džíny (New Yorker, 899 Kč), tílko (Tally Weijl, 199 Kč), bandeau top pod tílkem (Tally Weijl, 99 Kč), boty (Tally Weijl, 199 Kč)Foto: Jakub Jurdič

Foto: archiv firem

Zamilovaly jste se do uvolněných boyfriend džínů? Nenechte si ujít tyto kousky!Foto: archiv firem

Retro inspirace

Cena za celý outfit: 1497 Kč

Máte slabost pro retro? Zapátrejte po šatech s podobným potiskem. Objevit je můžete nejen ve zbytcích letních kolekcí, ale i v těch nových – na podzim se totiž můžete těšit na nadvládu šedesátých let. Tip stylistky Šárky? Nebojte se šaty zkombinovat se vzorovaným psaníčkem. S výběrem bot už se ale držte při zemi.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: šaty (Marks & Spencer, 599 Kč), boty (Forever 21, 400 Kč), psaníčko (Orsay, 429 Kč), čelenka (New Yorker, 69 Kč)Foto: Jakub Jurdič

Černá & bílá

Cena za celý outfit: 1397 Kč

Černobílá kombinace nikdy nezestárne, stejně jako krajka. Šortky jsou jen pro majitelky štíhlých nohou, pokud se na mini délku necítíte, vyměňte je za krajkovanou sukni v libovolné délce. Zaměřit se doporučujeme i na halenku s transparentními rukávy a květinový náhrdelník. Ani jedno se vám v šatníku neztratí.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: halenka (F&F, 499 Kč), šortky (New Yorker, 399 Kč), boty (F&F, 249 Kč), náhrdelník (Orsay, 250 Kč)Foto: Jakub Jurdič

Chcete se stát hvězdou našich módních článků a vyzkoušet si roli modelky? Máte možnost! Své aktuální fotografie včetně telefonního čísla posílejte na e-mail jana@prozeny.cz!

Reklama

Načítám