Hlavní obsah

Overal, květovaný bomber nebo křivák? Naší čtenářce Janě (60) sluší!

Foto: Eva Malúšová

Do péče stylistky jsme svěřili čtenářku JanuFoto: Eva Malúšová

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Overal, květovaný bomber nebo zavinovací sukně s křivákem. Ani po šedesátce se nemusíte bát experimentovat s módou. Hledáte inspiraci? Podívejte se na sestavy, které si vyzkoušela naše čtenářka Jana.

Článek

Proč byste měly samy sebe odsoudit k nudnému šatníku? Čtenářce Janě je rovných šedesát let, na věk se ale zbytečně nesoustřeďte. Následující módní tipy totiž můžete využívat bez omezení!

Kalhoty? A co rovnou overal?

Pokud se nejlépe cítíte v dlouhých nohavicích, odneste si do zkušební kabinky pár dámských overalů. Důvody pro? Tento kus oblečení je nejen stylový, ale i neuvěřitelně pohodlný, navíc nemusíte řešit, co k němu obléct. A když se ochladí, stačí přes něj přehodit sako nebo oblíbený kabát.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: overal (Van Graaf, 3899 Kč), boty (Baťa, 999 Kč), náramek (Swarovski, info o ceně v obchodě)Foto: Eva Malúšová

Rozšiřujte si obzory

Ve zralém věku už nejspíš víte, co vám sluší a v čem se cítíte nejlépe. To ale neznamená, že byste měly vyhlásit konec sledování trendů. Líbí se vám bomber bundy? Vyberte si takovou, která koresponduje s vaší osobností, a spárujte ji s oblíbeným ležérním oblečením.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: džíny (Van Graaf, 1299 Kč), top (Marks & Spencer, 999 Kč), bunda (Van Graaf, 4399 Kč), boty (Zara, 549 Kč), náušnice (Bijou Brigitte, 399 Kč), náramek (Swarovski, info o ceně v obchodě)Foto: Eva Malúšová

Foto: archiv firem

Máte slabost pro náušnice? Pak by vaší pozornosti neměly ujít tyto páryFoto: archiv firem

Oprašte vestu

Tak schválně, kolik z vás má podobnou vestu v šatníku? Až ji vytáhnete příště, nechte ji rozepnutou a přehoďte přes oblíbené šaty. K modelům, sahajícím nad kolena, budou dobře vypadat kotníčkové boty. Mimochodem, ty s nízkým širokým podpatkem jsou jako dělané na běžné nošení!

Foto: Eva Malúšová

Na foto: šaty (Marks & Spencer, 999 Kč), vesta (Van Graaf, 2799 Kč), kabelka (Baťa, 1199 Kč), kožené boty (Baťa, 2599 Kč), náušnice (Bijou Brigitte, 549 Kč)Foto: Eva Malúšová

Stará známá zavinovačka

Zavinovací sukně jsou opět v módě, a navíc lichotí ženské postavě. Pokud si nelibujete v délkách pod kolena, můžete samozřejmě zvolit i ty, které končí těsně nad nimi. Až vás omrzí klasická sestava s halenkou a lodičkami, vyměňte je za tenisky a křivák (prohlédněte si ve fotogalerii).

Foto: Eva Malúšová

Na foto: top (Marks & Spencer, 799 Kč), sukně (Marks & Spencer, 1099 Kč), boty (Tommy Hilfiger, 2899 Kč), náhrdelník (Zara, 699 Kč), prsten (Bijou Brigitte, 449 Kč), psaníčko (Salamander, 5803 Kč)Foto: Eva Malúšová

Foto: archiv firem

Výrazný náhrdelník by neměl chybět v žádné sbírce doplňkůFoto: archiv firem

Přivítejte novou sezonu

Je čas začít přemýšlet nad skladbou podzimního šatníku. Jakmile se ochladí,uvítáte kombinaci šatů s dlouhým rukávem a kozaček. Opět se nenuťte do vysokých podpatků, dobře vypadají i ty nízké, a navíc se nebudete po dvou hodinách proklínat, že jste si je vůbec obouvaly :-)

Foto: Eva Malúšová

Na foto: šaty (Van Graaf, 2499 Kč), semišové boty (Salamander, 5790 Kč), sluneční brýle (H&M, 249 Kč), náramek (Lindex, 299 Kč), kožený pásek (Lindex, 599 Kč)Foto: Eva Malúšová

Chcete se stát hvězdou našich módních článků a vyzkoušet si roli modelky? Máte možnost! Své aktuální fotografie včetně telefonního čísla posílejte na e-mail Jana.Finferlova@firma.seznam.cz!

Reklama

Načítám