Hlavní obsah

Ovoce a sex - dokonalá kombinace!

Foto: shutterstock.com

Nalaďte se rudými a sladkými jahodamiFoto: shutterstock.com

Reklama

Stimulační prostředky nejsou k sehnání pouze v sexshopu! I příroda nám nabízí skrze své šťavnaté plody mnoho potěšení. A tak podpořte milostné vzplanutí pomocí rafinovanosti ovoce!

Článek

Středověku a starověku se nedá upřít víra v povzbuzování touhy a smyslnosti, výroba lektvarů lásky a zkoumání rostlin, zda náhodou nemají moc dostat konzumenta do rauše a podněcovat jeho sexuální vzrušení. Tvrzení, že postel a kuchyň jsou si prostě velmi blízké, může pocházet z této doby. Kdo ví...

Prostředky příznivě působící na libido se nazývají afrodiziaka a mnozí na jejich účinek spoléhají dodnes.

A tak nějak se sexuální stimulanty pojí hlavně s mořem a jeho dary. Třeba o takových ústřicích se tradují hotové báje, ale ony skoro všechny mořské potvůrky patří do kategorie povzbuzovadel: úhoř, tuňák, krab, langusta, humr, slávky atd. atd. Co ale dalšího působí na touhu?

Pozemské (ne)smysly

Třeba takové ovoce si s mořským světem moc nezadá a poslouží skoro stejně. (A je s ním méně práce.) Jeho servírování partnerovi přináší skoro stejné výhody jako u mořských živočichů. A kdo jiný se v tom vyzná lépe než jedna z nejznámějších spisovatelek Latinské Ameriky a specialistka na afrodiziaka Isabel Allende, která se ve své knize Afrodita věnuje mj. i účinkům ovoce na lidskou touhu. Takže čím by se měli podle ní milenci krmit?

Foto: shutterstock.com

I obyčejná hruška ukrývá vášeňFoto: shutterstock.com

Datle: Ať už plod samotný, nebo zkvašená šťáva (palmové víno) znamená sice větší přísun kalorií, ale zase příznivě působí na potenci a obsahuje hodně vitaminů. Banán: Jeho tvar symbolizuje mužské přirození, to je bez debat. Víc než obsah uvnitř zabírají na představy hlavně křivky tohoto ovoce. To je ale taky fajn. Jahoda a malina: Jako kdyby připomínaly lačná červená ústa! Přímo svádí k myšlení na lásku a sex - už jen kvůli své barvě. Ve spojení se skleničkou sektu a krajkovým prádlem na maximum rozmazlují všechny smysly. Broskev a meruňka: Připomínají pro svoji barvičku ženský klín. (Taky si všímáte, že právě barva dělá hodně?) Na muže působí pohled na vášnivé zakousnutí dámy do těchto šťavnatých dužin opravdu smyslně. Hruška: Dar mnohých českých zahrádek, jehož účinky na libido jsou výborné. Nejlepší je kombinovat ji s řeřichou a oloupanými ořechy. Po tomto salátku roztaje i lední medvěd! Mandle: V podobě stimulačního prostředku prý více zabírá na ženské pohlaví. Hovoří se o ní ve spojitosti s nezkrotnou vášní a plodností. Jako trik, že k televizi došly brambůrky, ale vy víte, čím je hravě nahradit, nevzbudí žádné podezření. Kokos: Ovlivňuje kvalitu mužského semene, takže, dámy, k večeři třeba nápoj z kokosového mléka, koření a medu....

Nápadem, jak dokonale spojit potěšení, touhu, ovoce a něžné milování se přímo nabízí. Ovocné fondue! Rozpustit čokoládu v nádobě, napichovat kousky ovoce na vidličku, nořit je do voňavé náruče roztátého hnědého zlata a labužnicky si vychutnávat všechna tato rajská potěšení. Nezní to krásně? (V mini verzi vyjde sedmidílná fondue sada z nerezu cca na 300 korun, což je taky dobrá zpráva.) Teď už jen přesvědčit drahou polovičku, aby se aspoň projednou vzdala řízků nebo bůčku a dala si k večeři... vás. Tedy až po královské hostině.

Reklama

Související témata:

Načítám