Hlavní obsah

Pařížský Fashion Week: Za hvězdy byly Helen Mirren a Jane Fonda, úplně propadla Cate Blanchett!

Foto: Profimedia.cz

Helen Mirren byla za hvězdu, opět!Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stáří je nové mládí, chtělo by se nám skoro křičet. Na Paris Fashion Weeku, který právě probíhá, se totiž tento týden vyzkoušely cat walk i herečky Helen Mirren a Jane Fonda.

Článek

Nikde nebyla poslední týden tak vysoká koncentrace top modelek z celého světa, jako ve francouzské metropoli. Probíhal zde Paris Fashion Week, kde se představují nové kolekce na jaro 2018. Jenže o čem všichni diskutovali (a stále diskutují) nejvíce, nebylo ani to, co se bude příští rok nosit, nýbrž s jakou grácií zvládly svůj cat walk herečky Helen Mirren (72) a Jane Fonda (79).

Obě dvě se objevily na přehlídce L'Oréal, kde, mimo jiné, jarní trendy předvedla i zpěvačka Cheryl Cole (34), pro kterou to byla první pracovní příležitost po narození syna Beara. Při pohledu na zpěvačku se člověk nezbaví zdravé závisti, protože vypadat takto půl roku po porodu, je prostě báječné.

Ani náznak nervozity

Ani Helen Mirren, ani Jane Fonda, ani Cheryl Cole nejsou modelky, které byste čekaly na přehlídkových molech, což ale nic nemění na tom, že svoji roli zvládly perfektně a na jejich vystoupení bylo vidět, jak si to užívají. Všechny zážily úsměvem a pohodou, v jejich pohybech a výrazech v tvářích byste jen těžko hledaly náznaky nervozity.

Foto: Profimedia.cz

Helen Mirren válela! Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Jane Fonda je kočka. Téměř doslovaFoto: Profimedia.cz

Tipovaly byste, že Cheryl Cole je mámou půlročního syna?

Pyšná máma

Paris Fashion Week není ale pouze módní záležitostí, je to společenská akce, kterou si nenechá ujít mnoho slavných osobností. Cindy Crafword (51), kterou bychom čekali ještě stále spíše na mole než pod ním, sem přijela podpořit svoji dceru Kaiu Gerber (16), která předváděla novou kolekci Chanel. Cindy Crafword má být rozhodně na co pyšná, její dcera byla hvězdou módní přehlídky!

Foto: Profimedia.cz

Cindy Crawford byla v Paříži podpořit svoji dceruFoto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Kaia Gerber vypadá jako její maminka!Foto: Profimedia.cz

Hledání ztracené ženskosti

Herečka Cate Blanchett (48) se objevila na otevření nového butiku Louis Vuitton v Paříži a strhla vlnu diskuzí nad oblekem, který měla na sobě. Ačkoliv pocházel z dílny návrháře, jehož butik se otevíral, příliš pozitivních ohlasů nesklidil. Ostatně – více modelů, které si v Paříži oscarová herečka oblékla, udivovalo nejen módní kritiky. Vždy šlo o kalhotové kostýmky s netradičními prvky, které příliš neumocňovaly hereččinu ženskost.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Cate Blanchett zvolila nepříliš slušivý modelFoto: Profimedia.cz

Oproti tomu australská zpěvačka Kylie Minogue (49) se doslova blýskla! Noční Paříž totiž oslňovala ve třpytivém overalu, který odhaloval její dekolt. I když se nemůžeme zbavit pocitu, že si Kylie Minogue zrovna odskočila z nějakého vesmírného programu, musí se nechat, že jí to seklo!

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka Kylie Minouge v noci oslňovala třpytivým overalemFoto: Profimedia.cz

Která z dam či outfitů se líbí vám?

Reklama

Načítám