Hlavní obsah

Partnera mi ukradla kolegyně z práce!

Foto: Shutterstock.com

Petru podvedl přítel - s její vlastní kolegyní!Foto: Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nevěra je krutá a bolestivá záležitost. Co s tím, když ale partnera stále milujete a ve skrytu duše cítíte, že i přesto je ten pravý? Dá se zapomenout, nebo je lepší vzdát se všeho a najít si někoho jiného? Právě toto dilema řeší třiadvacetiletá Petra. Dokážete jí poradit?

Článek

Prožila jsem nedávno partnerovu nevěru. Není to ani půl roku a ještě pořád jsem z toho špatná. Když jsem přišla na to, že mě podvádí, zpočátku jsem nemohla uvěřit, že to udělal. Měla jsem pocit, že je všechno v pořádku, neměli jsme žádné vážné problémy, jenom malé hádky, ale ty jsou snad v každém vztahu.

Podle mého úsudku šlo o to, že jsme spolu začali chodit hodně brzo, bylo nám 17 a oba jsme byli zamilovaní až po uši. Pak přišlo kvůli povinnostem odloučení a my jsme si užívali každou chvilku, co jsme byli spolu, naplno. Po čtyřech letech lásky na dálku se nám splnil sen a my začali společně žít a bydlet.

Všechno bylo krásné, přímo neuvěřitelné, já se cítila neskonale šťastná, ale radost netrvala dlouho. Žili jsme spolu rok a půl a pomalu se náš vztah plnil častými hádkami, ale pořád to nebylo nic vážného. Oba v kolotoči práce jsme se jeden druhému vzdalovali.

Foto: Shutterstock.com

Seznámili se na firemním večírku...Foto: Shutterstock.com

Přišla jiná a já jsem nic netušila. Můj přítel mě podváděl s kolegyní z práce, se kterou se sblížil na firemním večírku. V den, kdy jsem zjistila, že se něco děje, jsem myslela, že se mi zhroutil svět, že už dál nemůžu. Pořád jsem se ptala, proč a co jsem dělala špatně, že byl tak snadno ovlivnitelný a nechal se zlákat.

Byla jsem na dně, ale nechtěla jsem ho ztratit a dala jsem mu druhou šanci. A vlastně i šanci sobě, zapomenout na to, co bylo, a žít jenom budoucností. Teď jsme zase spolu, ale ve mně pořád dřímou myšlenky na to, co se stalo, a myslím, že mu to nebudu schopná nikdy odpustit. Že mě to bude pronásledovat do konce života. V každé ženě vidím „ji“ a mám strach, že se to zopakuje a já budu zase trpět. Jak se mám toho pocitu zbavit?

Zažila jste někdy nevěru? Odpustila jste ji? Poraďte Petře, jak ze svízelné situace ven, v diskusi pod článkem nebo na info@prozeny.cz.

Související témata:

Načítám