Hlavní obsah

Perfektní duo: Klasické džíny a neklasické halenky!

Foto: Vanja Baltic, Shutterstock.com

Foto: Vanja Baltic, Shutterstock.com

Reklama

Počasí se začíná trochu kazit a možná budeme muset vytáhnout džíny. Ale léta se vzdávat nemusíme, a to díky rozevlátým halenkám se zajímavě řešenými rukávy, krajkou, odhalenými rameny nebo orientálními potisky. Kde je seženete?

Článek

Jste duší extrovert, ale ve společnosti vás vždy přemůže vaše introvertní stránka? Kdybychom to měli vyjádřit oblečením, přesně by to vystihly klasické, rovně střižené nebo slim džíny a k nim halenka s odhalenými rameny v oversized střihu, s krajkou nebo extravagantním potiskem.

Dokonalý kontrast, který se hodí, když se nemáte chuť příliš strojit a potřebujete jen rychle něco popadnout ze skříně a jít. Kombinaci máte vymyšlenou, ale výběr halenek už bude těžší.

Základní džíny nesmí chybět

Jednoduché světle nebo tmavě modré džíny si pořiďte ve střihu slim nebo skinny. Pokud nemáte rády upnuté, zvolte střih straight, který má oblast od kolen dolů mírně rozšířenou. Díky tomu si můžete pohrát opticky s vyvážením širších boků. Jak si vybrat džíny podle postavy?

A jaký si vybrat sed? Přestože se vrací móda bokovek, myslete na to, že sluší jen opravdu hubených ženám. Střední a vyšší pas je to, co vám bude příjemnější, a také to bude lépe vypadat. Halenku pak můžete z části zakasat do kalhot.

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): Džíny Levi’s ve střihu skinny, 1899 Kč (původně 2399 Kč), prodává Answear; Džíny ve střihu straight s.Oliver, 1699 Kč, prodává About YouFoto: Archiv firem

Halenkové šílenství

Pokud byste si měly v létě rozšířit šatník ještě o jeden kousek, měla by to být nějaká zajímavá halenka, kterou sice neunosíte tak často jako bílou košili, ale když budete chtít zaujmout s minimem úsilí, přijde vám ve skříni vhod. Noste ji s jednoduchými modrými, černými nebo bílými džínami. Na nohy obujte podle příležitosti buď lodičky, nebo tenisky.

Odhalená ramena jsou sexy a největší službu prokážou ženám s postavou hrušky, tedy s širšími boky. Skvěle vypadají i zkrácené halenky do pasu s vázačkou, které dokážou báječně zvýraznit pas. Ty kombinujte hlavně s džíny do pasu.

Volné nebo oversized kousky, když jsou střižené dobře, pomohou leccos schovat. V některých případech ale zbytečně rozšiřují, takže je zkuste částečně zastrčit za okraj džínů. Hitem letoška jsou také topy se žabičkováním a nabíranými rukávy, které často seženete právě ve zkrácené variantě jako crop top.

Boho styl

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): obě halenky Orsay, 500 Kč (původně 699 Kč)Foto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): Reserved, 649 Kč; Mango, 899 KčFoto: Archiv firem

Crop top

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): Zara, 699 Kč; H&M, 899 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): Nly by Nelly, 640 Kč (prodává Zalando); Hollister, 579 Kč, prodává About YouFoto: Archiv firem

Krajka a ažur

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): Zara, 549 Kč; H&M, 749 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): Reserved, 899 Kč; Promod, 799 KčFoto: Archiv firem

Květy a volány

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): H&M, 799 Kč; Zara, 699 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): Missguided, 907 Kč, prodává About You; Attrativo, 999 Kč (původně 1999 Kč)Foto: Archiv firem

Odhalená ramena

Foto: Archiv firmy

Na foto (zleva): Cream, 820 Kč (původně 1440 Kč); NA-KD, 670 Kč, obojí prodává ZalandoFoto: Archiv firmy

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): Desigual, 799 Kč (původně 1599 Kč); Attrattivo, 799 Kč (původně 1599 Kč)Foto: Archiv firem

Celý outfit dolaďte ještě perličkovými ozdobami do vlasů!

Reklama

Načítám