Hlavní obsah

Podívejte se na fotky z exkluzivní přehlídky F&F!

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zatímco se většina z vás teprve začíná zásobovat letními oblečky, v módním světě už je na pořadu dne představení kolekcí pro podzim a zimu. Jste zvědavé, co se na příští sezonu chystá? Pojďte se s námi podívat na exkluzivní přehlídku značky F&F, ve které nechyběla stylová móda, krásné spodní prádlo a pozor, také pohlední modelové :-).

Článek

Středeční večer patřil přehlídce britské módní značky F, která si u nás získává stále větší oblibu. Na rozdíl od přehlídek světových návrhářů má podzimní kolekce F jednu obrovskou výhodu – je finančně dostupná, a tak si můžete během sledování show rovnou plánovat, co všechno za pár měsíců nakoupíte.

Show zahájil blok dámské módy plné hřejivých bund a stylových svetrů

Pokud si chcete vychutnat atmosféru velkolepé show, která připomínala výlet do italských Benátek, podívejte se na stránky F na záznam z přehlídky. Stejně jako každým rokem se značka nechala inspirovat světovými návrháři, tentokrát to byly především značky Prada, Burberry, Dolce, Jason Wu nebo Celine.

Z barev převládala tradiční černá, často v kombinaci s oranžovou

Móda pro všechny příležitosti

Show byla rozdělena na jednotlivé bloky, kde se střídala konzervativnější móda na běžné denní nošení s šaty (dominovat budou plisované, ať už v krátkém nebo delším provedení), ve kterých byste mohly směle vyrazit na večerní akce. Odvážnější ženy by určitě ocenily dráždivé krajkové topy, koženkové kalhoty nebo motorkářské bundičky. Na podzim i v zimě vás spolehlivě zahřejí hrubé tkaniny, dlouhá ponča a prošívané bundy, na kterých byl viditelný vliv sportovního stylu.

Přehlídka připomínala karneval v italských Benátkách

Samotná kolekce se nesla ve znamení minimalismu, jednoduchosti, nechyběly ale ani vzory, kterým dominovala kohoutí stopa nebo kára. Kabáty s čistými liniemi střídaly tvídové kabátky se zkrácenými rukávy a zaobleným tvarem, které bodovaly už v předešlé sezoně. Stejně tak byly k vidění i uvolněné parky, které by měly být trochu „oversized“. Volnější vršek doplňte ideálně úzkými skinny kalhotami, nosit se budou ty, které vypadají jako navoskované. Co se týče barev, kromě černé klasiky převládala také oranžová, burgundská červená, krémové nebo námořnická modrá.

Představeny byly i pánské kolekce pro podzim/zimu

Vzorům bude vévodit kohoutí stopa a stejně tak i kára

V pánské módě nechyběly ani výraznější barvy

Na řadu přišla i formálnější pánská móda

U F&F seženete kromě módy také svůdné spodní prádlo

Velkolepou show můžete zhlédnout ze záznamu

Přehlídku uzavírala kolekce plisovaných šatů

Kterými kousky si zpříjemníte podzim vy?

Reklama

Související témata:

Načítám