Článek
Postup
01.
Slaninu pokrájejte a zprudka orestujte na troše oleje. V misce utřete změklé máslo se sýrem mascarpone, přidejte vychladlou slaninu a nasekaný rozmarýn, osolte a promíchejte.

Foto: Archiv redakce
Pomazánka ze slaniny? Proč ne? Doporučuje ale libovější a uzenou slaninu.
Slaninu pokrájejte a zprudka orestujte na troše oleje. V misce utřete změklé máslo se sýrem mascarpone, přidejte vychladlou slaninu a nasekaný rozmarýn, osolte a promíchejte.
| Energetická hodnota celkem pro 1 porci | |
|---|---|
| Energie | 2 131,58 kJ |
| Bílkoviny | 7,44 g |
| Tuky | 52,83 g |
| Sacharidy | 2,29 g |
| Sůl | 1,23 g |
| SAFA | 28,17 g |
| Vláknina | 0,13 g |
| Cukry | 1,15 g |
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama