Hlavní obsah
0,0
(0)
Foto: Archiv redakce

Foto: Archiv redakce

Tatarák z pravé svíčkové je gurmánský zážitek, ale můžete ho připravit i z kvalitní hovězí kýty nebo roštěnce nebo si koupit maso již naškrabané.

15 min.
Příprava
Neuvedeno
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 1 lžička mleté sladké papriky
  • 1 lžíce kečupu
  • 1 lžíce plnotučné hořčice
  • 1 ks cibule
  • 2 špetky soli
  • 1 špetka pepře
  • 350 g hovězí svíčkové
Článek

Postup

01.

Maso naškrábejte nožem, vmíchejte mletou papriku, kečup a hořčici, osolte, opepřete a promíchejte s cibulí nakrájenou na jemné kostičky. Mažte na opečené načesnekované topinky nebo bagetky.

Reklama

Načítám