Článek
Postup
01.
Maso naškrábejte nožem, vmíchejte mletou papriku, kečup a hořčici, osolte, opepřete a promíchejte s cibulí nakrájenou na jemné kostičky. Mažte na opečené načesnekované topinky nebo bagetky.
Foto: Archiv redakce
Tatarák z pravé svíčkové je gurmánský zážitek, ale můžete ho připravit i z kvalitní hovězí kýty nebo roštěnce nebo si koupit maso již naškrabané.
Maso naškrábejte nožem, vmíchejte mletou papriku, kečup a hořčici, osolte, opepřete a promíchejte s cibulí nakrájenou na jemné kostičky. Mažte na opečené načesnekované topinky nebo bagetky.
Energetická hodnota celkem pro 1 porci | |
---|---|
Energie | 595,84 kJ |
Bílkoviny | 18,2 g |
Tuky | 5,57 g |
Sacharidy | 3,81 g |
Sůl | 0,74 g |
SAFA | 2,42 g |
Vláknina | 0,78 g |
Cukry | 2,32 g |
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama