Článek
Postup
01.
Lučinu utřete v misce s jogurtem a majonézou. Oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno, rukolu nasekáme a rajčátka nakrájíme na poloviny. Všechny připravené ingredience spolu s citronovou kůrou promíchejte a osolte.

Foto: Archiv redakce
Ať už na opečené bagetě jako chuťovka, na toustech nebo na pořádném krajíci chleba, pomazánka s rukolou a rajčátky má vždy úspěch!
Lučinu utřete v misce s jogurtem a majonézou. Oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno, rukolu nasekáme a rajčátka nakrájíme na poloviny. Všechny připravené ingredience spolu s citronovou kůrou promíchejte a osolte.
| Energetická hodnota celkem pro 1 porci | |
|---|---|
| Energie | 1 217,38 kJ |
| Bílkoviny | 4,69 g |
| Tuky | 27,54 g |
| Sacharidy | 6,75 g |
| Sůl | 1,31 g |
| SAFA | 7,31 g |
| Vláknina | 1,27 g |
| Cukry | 4,86 g |
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama