Hlavní obsah

Překvapení pro prince Harryho: Tahle kapela se sice rozpadla, ale na královské svatbě zazpívá

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Do královské svatby nezbývají už ani dva měsíce a guest list stále není znám. Nicméně někteří hosté už své pozvánky obdrželi a dokonce se jimi i pochlubili. Kdo všechno nakonec přijde, ještě není jasné, ale ví se, že hostů bude téměř o polovinu méně než na svatbě Kate a Williama.

Článek

Sestavit seznam svatebních hostů není rozhodně nic jednoduchého. Je zapotřebí dostatek diplomacie, abyste třeba někoho neurazili, že jste jej nepozvali. A teď si představte, když musíte dát dohromady seznam hostů, jakožto britský princ, když víte, že jsou na vás upřeny pohledy nejen Velké Británie, ale celého světa. Ačkoliv seznam hostů svatby prince Harryho (33) a Meghan Markle (36) zůstává utajen, vícero zdrojů hovoří o některých jménech téměř jako o jasných tutovkách. Kromě členů nejen britské královské rodiny, ale i dalších monarchů z celého světa, se můžeme 19. května těšit i na tváře ze showbyznysu.

Spice Girls

Ano, opravdu myslíme tu dívčí kapelu, jejíž popularita byla na vrcholu v devadesátých letech. A která společně vystupovala naposled, při jednom ze svých comebacků, v roce 2012 na závěrečném ceremoniálu Letních olympijských her v Londýně. Že by si královská rodina potrpěla na dívčí popík? Protože všech pět členek dostalo pozvánky na obřad, jak řekla v talkshow „The Real" jedna ze „Spisek", Mel B (42). Na otázku, zda kapela poté vystoupí na banketu, teatrálně rozhodila ruce a hodila za sebe poznámky, které do té doby ležely na stole. Takže to vypadá, že by mohly Harrymu zazpívat „If you wanna be my lover, you gotta get with my friends". Nahrává tomu i fakt, že před třemi týdny oznámily comeback.

Foto: Profimedia.cz

Jestli skutečně Spice Girls vystoupí na svatbě, bude mít radost zejména budoucí tchán Meghan MarkleFoto: Profimedia.cz

Ed Sheeran 

Ještě předtím, než se Spice Girls staly žhavou hudební novinkou číslo jedna na svatbě Harryho a Meghan, se hovořilo o tom, že princ oslovil i sympatického zpěváka Eda Sheerana (27), aby jim zapěl. Objevovaly se takové zvěsti, že sedmadvacetiletý zpěvák, držitel mnoha a mnoha pěveckých ocenění, by měl zazpívat k prvnímu tanci novomanželů. Vzhledem k tomu, že v repertoáru Eda Sheerana je romantických písní přehršel, dovedeme si dost dobře představit, že on bude ten pravý k tomu zhostit se této role. Se Spice Girls se přitom dost možná nemusí vůbec potkat. Po obřadu jsou totiž plánovány dvě recepce.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvák Ed Sheeran vloni v prosinci obdržel Řád britského impéria. Kdyby na svatbě zazpíval, nebylo by to úplně scestnéFoto: Profimedia.cz

Obamovi 

Princ Harry je s manželi Obamovými velmi blízký přítel. S bývalým prezidentem Spojených států amerických se seznámil při organizování Invictus Games, což jsou sportovní hry pro válečné veterány. S Obamovými jsou stále v kontaktu a několikrát se hovořilo o tom, že je to téměř jasné, že se bývalý prezidentský pár objeví i na královské svatbě.

Jenže princ Harry, jakožto člen královské rodiny, by měl pozvat spíše současného prezidenta Spojených států amerických, Donalda Trumpa (71). Harry se k tomu ale postavil rezolutně, řekl, že na svatbu zve své přátele a nemá to co dělat s politikou. Ale třeba premiéra Kanady, Justina Trudeaua (46) se pozvat chystá. Kanada totiž patří do Commonwealthu, a navíc tam žila Meghan Markle.

Foto: Profimedia.cz

S Barackem Obamou se princ seznámil při pořádání Invictus GamesFoto: Profimedia.cz

Serena Williams

Stejně tak se skoro se samozřejmostí očekává účast tenisové hvězdy, Sereny Williams (36). Ne snad proto, že by královský pár byl tak vášnivými fanoušky tohoto sportu, ale kvůli mezilidským vazbám. Serena Williams je totiž velmi blízkou kamarádkou Meghan Markle. Ženy se setkaly v roce 2014 na charitativním fotbalovém zápase a od té doby se staly blízkými přítelkyněmi. Tenistka měla sama svatbu vloni na podzim, ale Meghan na ní nebyla. Ovšem ne proto, že by nebyla pozvána, ale protože v tu dobu ještě natáčela seriál „Kravaťáci", ve kterém hrála, dokud nedošlo k oficiálnímu potvrzení jejího vztahu s princem Harrym.

Foto: Profimedia.cz

Serena Williams patří mezi nejbližší přítelkyně Meghan MarkleFoto: Profimedia.cz

„Kravaťáci" 

Očekává se, že na svatbu dorazí i herečtí kolegové nevěsty. Ta teprve před nedávnem skončila v seriálu „Kravaťáci", kde hrála v šesti sériích. Kdo všechno dorazí, není úplně jasné, až na jedno jméno, a to Patricka J. Adamse (36), se kterým herečka ztvárnila ústřední dvojici. Byly spolu prý jako bratr se sestrou. Hostů z herecké branže se dá ale očekávat více. Harry se přátelí třeba i s hercem Tomem Hardym (40) nebo herečkou Margot Robbie (27).

Foto: Profimedia.cz

Nejbližším kolegou Meghan Markle v seriálu Kravaťáci byl Patrick J. AdamsFoto: Profimedia.cz

Také už se těšíte na další královskou svatbu?

Reklama

Související témata:

Načítám