Hlavní obsah

Pretty Woman 2? Richard Gere (68) požádal o ruku o 34 let mladší ženu

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Láska nezná hranic a pokud jste slavná osoba, tak těch věkových už vůbec ne. Mluvit by o tom mohl svůdník a elegán Richard Gere (68). Chystá se totiž do chomoutu se svojí přítelkyní Alejandrou Silvou (34), kterou požádal o ruku. A která je o polovinu let mladší než on.

Článek

Známý herec byl vždycky na mladší ženy, ať už jako Edward Lewis ve filmu „Pretty Woman“, nebo jako soukromá osoba, Richard Gere. Jeho první manželka, Cindy Crawford (51) byla „jen“ o sedmnáct let mladší a druhá, herečka Carey Lowell (56), o dvanáct let.

Foto: Profimedia.cz

Richard Gere byl se Cindy Crawford ženatý mezi roky 1991 a 1995Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

To s herečkou Carey Lowell byl ženatý od roku 2002 do roku 2016 Foto: Profimedia.cz

Dlouho utajovaný vztah

Což ale vlastně není skoro žádný věkový rozdíl oproti třiceti čtyřem rokům, které dělí herce s jeho poslední snoubenkou, krásnou Španělkou Alejandrou Silvou. Tady ale podobnost mezi filmem a skutečností končí, Alejandra je totiž aktivistka, věnuje se neziskové činnosti a pomáhá lidem bez domova. A právě skrze neziskové organizace se seznámila i s hercem. Vztah s ní pak Gere potvrdil na filmovém festivalu v Taormině v roce 2015. To už ale spolu nějakou dobu byli, jen se to snažili tajit. Ostatně – ani jeden v tu chvíli ještě neměli definitivně formálně vyřešené předchozí vztahy.

Foto: Profimedia.cz

Jak z filmu Pretty Woman! Foto: Profimedia.cz

Odhalení v senátu 

Alejandra Silva je aktivistka, která se stýká se španělskou aristokracií a je často řazena mezi tamní smetánku. Což potvrzuje i fakt, že 13. prosince, společně s Richardem Gerem, navštívila španělský Senát. Prsten s diamantem, který se leskl na její levé ruce, nešel přehlédnout a jen potvrdil zvěsti o tom, že se charismatický herec s touto ženou zasnoubil.

Za svůj mladý život se Alejandra už stihla jednou vdát a rozvést a porodit syna Alberta, kterému je pět let. S jeho otcem, Govindem Friedlandem, se rozvedla v loňském roce. Jestlipak se jim poštěstí i s Richardem Gere? Věk – nevěk, někteří muži zvládají stát se tatínkem i v pozdějších letech.

Co říkáte na tak velký věkový rozdíl mezi partnery? 

Reklama

Načítám