Hlavní obsah

Při svatební noci jsme se rozešli!

Foto: Thinkstock

Svatební noc byla pro mě šokFoto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

I o svatební noci nás může potkat hádka a zvrat! Přesně to se stalo čtenářce Maal, která se s novomanželem na místě rozešla. Proč to udělala? To se dozvíte v jejím vyprávění!

Článek

S Mirkem jsme se brali asi před 30 lety. Byla to super svatba, plná super hostů, super hudby a super jídla. Krom toho jsem si brala chlapa, o kterém jsem byla přesvědčená, že s ním budu žít šťastně až na věky a že nás nic nerozdělí. A hrozně jsem se těšila i na naši svatební noc.

Plánovala jsem, jak si dáme víno, přemýšlela jsem, jaké to bude, když budeme sami dva ve vaně, kolem svíčky... ale nic takového se nekonalo.

Večer jsme se okolo 23. hodiny odebrali na pokoj, že se trošku uvolníme vínem. Já moc vína pít nesmím, dělá se mi z něho špatně, ale o to víc ho měl můj manžel. Chvilku jsme jen popíjeli a povídali si... Najednou se na mě ale manžel vrhnul a já zajásala, že už ho to konečně napadlo.

A v objetí mi manžel pošeptal do ucha, že doufá, že naše milování bude takové, jako bylo před třemi dny. Zarazilo mě to, protože jsme před třemi dny sex neměli. Tak jsem mu řekla, že si to plete, ale on se začal hádat, že prý určitě ano. Všechno se mu to popletlo a já jsem se od opilého manžela nakonec dozvěděla, že mě podvedl tři dny před svatbou s prostitutkou!

Vymanila jsem se z manželova objetí: „Ty jsi mě podvedl tři dny před svatbou s prostitutkou?!" Můj povedený manžel na mě jenom mžoural: „Vypadá to tak." Byla jsem z toho na zhroucení a po dlouhém přemýšlení jsem za dva týdny podala žádost o rozvod. A do tři čtvrtě roku jsem byla rozvedená.

Teď už jsem šťastně vdaná a se Zdeňkem nám to klape už 26 let, tak doufám, že to vydrží napořád!

Stalo se vám něco podobného? Zažily jste hrůznou svatební noc? Napište nám o tom na info@prozeny.cz! Na tři z vás opět čeká odměna 500 korun!

Reklama

Související témata:

Načítám