Hlavní obsah

Příjemné letní osvěžení? Bez ledu!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

K létu patří ovocné a zeleninové saláty. Jak si dopřát tuto lahůdku v té nejvyšší kvalitě, když nemáte zahrádku?

Článek

Není nutné denně chodit do obchodu pro čerstvé ovoce a zeleninu, můžete je doma mít díky kvalitní chladničce Samsung. Nyní navíc Samsung nabízí speciální akci „Naplňte si svou novou ledničku“, díky které získáte až 3000 korun nazpět.

Ovocné a zeleninové saláty přinášejí nejen osvěžení v parných dnech, ale také pomáhají v udržení štíhlé postavy. Přestože některým druhům ovoce a zeleniny, jako například banánům, citronům či rajčatům vyhovují pokojové teploty, naprostou většinu je vhodnější skladovat v chladničce. Chlad totiž zpomaluje procesy zrání, a udrží tak potraviny déle čerstvé. Ne každá chladnička se však o plody přírody umí postarat s náležitou péčí.

Chladničky Samsung se starají o potraviny s náležitou péčí

Led do chladničky nepatří

Kromě správné teploty v chladničce je důležitou podmínkou také vlhkost. Ideální řešení nabízí kombinované chladničky Samsung, které jsou vybaveny technologií True No Frost. Tato technologie odvádí přebytečnou vlhkost, jež se přirozeně uvolňuje z uložených potravin. Zabraňuje tak vzniku námrazy na stěnách chladničky, nezvyšuje spotřebu energie, a energetická třída je tak stálá. Navíc se netvoří nevzhledný povlak na poličkách.

Díky technologii True No Frost v chladničkách Samsung nevzniká námraza nejenom na jejich vnitřních stěnách, ale krystalky ledu neulpívají ani na samotných potravinách. I když nejsou okem patrné, narušují strukturu citlivých potravin, jako jsou právě ovoce a zelenina. Ty se pak rychleji kazí a hnijí (je to podobné, jako když si v zimních měsících koupíte například „přemrzlé“ brambory). Ne však v chladničkách Samsung.

Chladničky Samsung řady RL poskytují nadstandardní vnitřní objem až 400 l, jejich rozměry přitom odpovídají běžným chladničkám

Chlaďte ve velkém a ušetříte

Chladničky Samsung dosahují jako jedny z mála na trhu v kombinaci s technologií True No Frost nejvyšší energetické třídy A+++. Šetří tak vaši peněženku i životní prostředí. Dále vynikají velkou vnitřní kapacitou až 400 l (Samsung Série RL). Ta je typická spíše pro dvoudvéřové chladničky amerického typu. Při ukládání můžete využít například variabilní přihrádky ve dveřích chladničky, do kterých se dají bez problémů umístit i velké lahve, nebo zvětšený spodní box právě pro ovoce a zeleninu.

Obecně platí pravidlo, že čím je chladnička plnější, tím méně v ní kolísá teplota a šetří vám tak náklady na energii. K vysoké energetické úspornosti chladniček Samsung také přispívá jejich speciální motor, tzv. digitální invertorový kompresor, na který se navíc vztahuje nadstandardní záruka 10 let.

Při zakoupení vybrané chladničky Samsung získáte nyní až 3000 korun nazpět

Naplňte si novu ledničku a získejte až 3000 korun!

Samsung nyní přichází s dalším důvodem navíc, proč si vybrat právě z jeho široké nabídky kombinovaných chladniček. Při zakoupení vybraného modelu totiž získají noví majitelé až 3000 korun nazpět. Tato speciální akce platí do 30. září 2013. Stačí se zaregistrovat nejpozději 14 dnů od nákupu chladničky na webových stránkách www.samsung-bonus.eu/cz/, prostřednictvím SMS nebo P. O. Boxu. Akce navazuje na velmi úspěšný loňský bonusový program.

Více informací naleznete na www.samsung.cz.

Související témata:

Načítám