Hlavní obsah

Prima dnes večer nasadí seriál plný hvězd!

Foto: iPrima.cz

Vaše nová televizní rodina!Foto: iPrima.cz

Reklama

Iva Janžurová, Ivana Chýlková, Naďa Konvalinková, Anna Linhartová nebo Marián Labuda. To jsou jména herců, kteří se potkají už dnes večer na obrazovkách televize Prima v novém osmidílném seriálu O mé rodině a jiných mrtvolách. Je opravdu na co se těšit, protože autorkou groteskního scénáře je Halina Pawlowská!

Článek

Iva Janžurová spolu se svým despotickým manželem Mariánem Labudou se stěhují z velkého třígeneračního domu na venkov. S velkou slávou se loučí se svou dcerou Ivanou Chýlkovou, světem nedoceněnou jazzovou zpěvačkou, jejím manželem-psychiatrem a jejich dětmi. Takové jsou první minuty nového primáckého seriálu O mé rodině a jiných mrtvolách, jehož první díl máte možnost zhlédnout už dnes večer!

Klídek? Jen na chvilku!

Začíná idyla, zdálo by se. Pohoda a klid zavládne však pouze na pár chvil. Dveře totiž velmi brzy rozrazí Naďa Konvalinková, plastikami posedlá tchyně, která vyžaduje pozornost a jen tak se odbýt nenechá (Nadě nově shozená kila neuvěřitelně prospěla!). Po pár minutách ještě ze zálohy zaútočí stará garda (na venkově se jim nelíbilo, protože stropy jsou moc nízké, všude je spousta dřeva, a navíc si sousedi pořídili včelstvo…) a o rámus, skandály a hlavně zábavu je bezpečně postaráno.

Foto: iPrima.cz

Rodině zatím šéfuje despotický otec Marián LabudaFoto: iPrima.cz

„Bavíme se báječně,“ prozradila při natáčení nové české situační komedie Iva Janžurová. „Pro mě je to novinka, sitcom moc neumíme, nehraje se často, nemáme s ním žádné zkušenosti. Je to rychlejší, jiné, nové,“ dodala jedním dechem. Postava bývalé profesorky matematiky a milovnice karet je jí prý blízká, celé dění sleduje zpovzdálí a jako správná matka rodu do něj tu a tam zasáhne.

V plném domě lidí se svede urputný boj mezi jednotlivými generacemi – o životní prostor, plnění snů a budoucnost. Kdo ho vyhraje? Na tom přece až tak nezáleží! Ale pokud si chcete večer oddychnout a pobavit se u českého seriálu, zapněte si dnes ve 21.20 hodin Primu. Nebudete litovat!

Reklama

Související témata:

Načítám