Hlavní obsah

Prima získala Krause i Bílou!

Foto: Isifa

Licie Bílá bude v roli hodné porotkyněFoto: Isifa

Reklama

Potvrzeno! Prima konečně prozradila, kdo v září usedne za pultem porotců v soutěži Česko Slovensko má talent. Po boku slovenského producenta Jaro Slávika totiž zasedne moderátor a bavič Jan Kraus spolu se slavicí Lucií Bílou!

Článek

„Vždycky jsem se reality show vyhýbala,“ přiznala Lucie Bílá dnes krátce po poledni na tiskové konferenci TV Prima, „skoro vždycky jsem dostala nabídku sedět v porotě SuperStar, ale nikdy jsem ji nevzala, protože si nemyslím, že jsem ta, která by měla hodnotit ostatní interprety. Ale v soutěži Česko Slovensko má talent jde o něco jiného, jde tam o emoce. Já budu ten hodnej policajt, který se bude snažit ostatní podporovat. Chci být ta duše, která bude soutěžícím dodávat sebevědomí.“

Druhým porotcem bude bavič Jan Kraus, který na otázku, zda bude na podzim i nadále moderovat pořad Uvolněte se, prosím! na konkurenční České televizi, zatím odmítl odpovědět. Se soutěží v talentu už ovšem zkušenosti má – byl členem poroty ve slovenské verzi. Trojici doplní producent Jaro Slávik, který se kvůli reality show vrací zpět na Slovensko, respektive do Čech. Má za sebou spoustu pracovních úspěchů, působil v zahraničních hudebních vydavatelstvích, na Ukrajině objevil zpěvačku Ruslanu, spolupracoval s Natashou Bedingfield i Anastaciou. Nebojí se prý říkat pravdu přímo do očí. A i o to v soutěži Česko Slovensko má talent půjde!

Castingy začínají už za 10 dní a tým Primy a televize JOJ projede celou Českou republiku a Slovensko. Hledají ty, kdo umí udělat opravdovou show. Soutěž není jen o talentu, je především o emocích a schopnostech svoje umění prodat! A motivace pro vítěze? Vedle výhry 100 000 eur je to i angažmá v Las Vegas a možnost účastnit se celosvětového finále výherců televizního formátu „Got Talent“.

Tak co myslíte? Bude show Česko Slovensko má talent v Čechách úspěšná stejně jako všude jinde na světě? To se dozvíme už v září!

Reklama

Související témata:

Načítám