Hlavní obsah

Příručka pro milence: Vyzkoušejte v sexu zcela nové pohyby

Foto: Profimedia

I klasika se dá zkusit trošku jinak. A výsledek? Překvapí!Foto: Profimedia

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nápady na jarní vzpruhu sexuálního života? Všechno je to v pohybu! Zkuste i vy nějaký, který vám zkrátí čekání na teplé letní měsíce! Čím hned na začátku března začít?

Článek

Je škoda, že se milování obvykle točí jen okolo mužských pohybů „dovnitř a ven“. Vždyť změna může být prospěšná každému. Pozvolna se probouzí příroda, pomalu se kreativně probuďte i vy. Tyhle nápady na experimenty se vám budou líbit!

Aktivnější muž

Klasika je dobrá, nicméně aby se k ní milenci vraceli s úsměvem, potřebuje prostřídat s něčím novým. Ťuk, ťuk, kdo tam? Muž v říji! Teda skoro. Když se muž pohybuje a žena leží bez pohybu, jedná se o vhodnou techniku pro přiblížení nebo oddálení orgasmu.

Rychlost a intenzita odpovídá dominantnější osobě, tedy muži, který může měnit úhly pronikání (někdo nedá dopustit na boční pohyby). Při tomto způsobu milování lze hrát docela zajímavou partnerskou hru: žena se tváří, že ji sex nevzrušuje, a pohybující se muž naopak dělá „všechno“ pro to, aby jeho milenka ze sebe vydala nějaké zasténání, čímž hru v uvozovkách prohraje (partnerské a milenecké hry většinou nemají vítěze ani poražených). To je něco přesně pro vás!

Foto: Profimedia

Užijte si mužovu absolutní nadvláduFoto: Profimedia

Pohyb z pánve – pro oba

Když už je partner nahoře a vy dole, zkuste ho přemluvit i k následující technice. Ať do vás proniká, ovšem oproti klasické souloži penis vysunuje víc, což znamená, že svým tělem by měl narážet na stydkou kost (oblast porostlá chloupky).

Klíčové je i to, aby se neopíral o ruce, čili nenadlehčoval tělo. Vy ho nohama obejměte kolem stehen a v ten moment se snažte o synchronizaci. Pohybujte se ve stejném rytmu, stejnou rychlostí a stejným způsobem. (Žena vede pohyb při přírazu dovnitř, aby partnerovu pánev přibrzdila, při opačném pohybu muž tlačí milenčinu pánev dozadu a dolů. Pracuje se tak s tlakem.)

Tuto techniku v 90. letech do povědomí veřejnosti uvedl americký psychoterapeut Edward Eichel, který ji nazval CAT. Slouží ke stimulaci klitorisu, častějšímu vyvrcholení jak ženskému, tak i společnému. Máte radši věci ve svých rukou?

Aktivnější žena

Když převezmete plnou iniciativu a v rámci jednoho milování prokážete svoji lačnost a dominanci, můžete mít jeden orgasmus za druhým. V situacích, kdy se žena pohybuje a muž nevykazuje žádnou aktivitu, si podřízenější milenec užívá nadvlády své partnerky. A že to někdy potřebuje!

Párové kroužení

Blíží se jaro, léto, zábavy pod širým nebem, tanec… Právě ten je motivem pro krouživé pohyby pánví, které nemusí dělat pouze muž. Pokud i vy pořádně zakroužíte touhle částí svého těla a pohyby začnete provádět souběžně s milencem, zažijete něco neuvěřitelného.

Foto: Profimedia

Synchronní kroužení přivede rozkoš oběma bez rozdíluFoto: Profimedia

Kombinace toho nejlepšího

Rychlý průnik penisu dovnitř a pomalé vracení zpátky přináší velké uspokojení oběma partnerům. Pochopitelně, že způsob se dá i otočit. Pomalinku, líně tam, rychle ven. Tohle ještě na začátku března musíte vyzkoušet!

Svírání

Pokud nemáte klín ochablý a dokážete vědomě svírat poševní svaly, využijte toho pro sice na první pohled klidné a pomalé milování, ovšem s explozí uvnitř. Svírejte pochvu v pravidelných intervalech a nechte milence, aby si užil jedno z nejbáječnějších milování, na které bude ještě dlouho vzpomínat.

Pravidelné vysouvání

Vy nemusíte dělat vůbec nic. A on? Letos na jaře by se opravdu mohl naučit cosi dráždivého… Ať penis vysunuje až na krajíček, podráždí stydké pysky a jejich okolí – a zase zajede dovnitř. Pokud bude jeho tempo plynulé, uvidíte, že tohle je něco, co si budete chtít zopakovat i na podzim.

Cukání

Představte si sérii cukavých a trhavých pohybů, kdy se zasouvání a vysouvání penisu dá rozdělit na jednotlivé pauzičky. Jasně, je to o nějaké té vydané energii navíc, ale ta zkušenost…

A jaké plány na březen máte zrovna vy?

Reklama

Načítám