Hlavní obsah

Proměna čtenářky Jany (51) byla překvapením. Přihlásila ji totiž dcera!

 

Reklama

Ve chvíli, kdy jsme domlouvali detaily proměny, o ní jednapadesátiletá Jana ještě ani nevěděla. Čtenářku totiž tajně přihlásila dcera Veronika, která se s ní následně vypravila do kadeřnického salonu.

Článek

Až do dne proměny neměla dcera odvahu s překvapením pro maminku čekat. A ještě že tak :-). Šokovaná Jana potřebovala chvíli na to, aby novinku vstřebala a po pár zděšených výkřicích přiznala, že změnu opravdu potřebuje.

Jak nám totiž Veronika prozradila, její maminka se barvila a stříhala sama doma, a navíc stále stejně: „Stará se o celou rodinu i známé, každému bez otázek pomůže, ale na sebe bohužel moc nemyslí."

Obě dvě jsme proto pozvali do kadeřnického salonu Nikola Melita, kde se maminky Jany ujal kadeřník Nikola Stojanović. Čekali jsme obavy z přílišného zkrácení vlasů nebo dramatické změny barvy, jediné, co ale čtenářka nechtěla, byla ofina. Jinak dala kadeřníkovi naprosto volnou ruku. Totéž platilo i v případě líčení a oblékání. Jak celá proměna dopadla, vám samozřejmě neprozradíme. Co ale odtajnit můžeme, je fakt, že v závěru dne byly nadšené maminka i dcera!

Chcete se i vy zúčastnit naší proměny? Přihlásit se můžete na e-mail jana@prozeny.cz. Nezapomeňte připojit svoje aktuální fotky a krátké informace o vás. Budeme se těšit!

Reklama

Načítám