Hlavní obsah

Proměna horolezkyně Zuzany (55): Omládla a prokoukla

 

Reklama

Neustále pracuje, a když má volnou chvilku, vezme svého výmarského ohaře nebo nejbližší přátele a vyrazí do hor. Miluje procházky, lezení, lyže, sněžnice i skialpy a na nějaké to holčičí rozmazlování pak nezbývá čas. Jak to dopadlo, když čtenářka Zuzana (55) strávila celý den v rukou profesionálů?

Článek

Ve svém diáři nenašla volný termín pro kadeřníka přes tři roky. Přesto se však, jako každá žena, chtěla líbit a přemýšlela nad změnou vizáže. Na myšlenku přihlásit se do proměny přivedl Zuzanu nejmladší syn s kamarádkou, kterým neuniklo její „trápení“. A protože se na ni usmálo štěstí, mohl dlouho oddalovaný zkrášlovací den začít.

Nejprve jsme zavítali do kadeřnického salonu, kde už na nás čekala profesionálka Marcela Königová. Ta se při tvorbě účesu inspirovala přirozenými vlnami paní Zuzany. Zároveň myslela na čtenářčiny aktivní koníčky, takže dbala na to, aby se vlasy daly snadno udržovat i doma. Jakmile se pustily do práce ještě vizážistka se stylistkou, nestačili jsme se divit, jak čerstvá pětapadesátnice prokoukla. Že není občas na škodu udělat si den jen sama pro sebe, uznala i usměvavá Zuzana. A my jí přejeme, aby takových dní jen přibývalo, protože ženy se přece musí umět rozmazlovat.

Náš tým 

  • Vlasy - Marcela Königová, James Blond Hair Studio. Adresa: Milešovská 6, Praha 3, www.jamesblond.cz -
  • Vizáž - Soňa Šajdáková -
  • Styling - Irena Vokrojová -
  • Oblečení a doplňky - French Connection, Marks & Spencer, Tezyo, Lindex, H&M -

Chcete se zúčastnit naší proměny nebo víte o někom, komu by nová vizáž prospěla? Psát můžete na e-mail pavlina.hajduova@firma.seznam.cz. Nezapomeňte přiložit aktuální fotky a váš kontakt. Budeme se těšit!

Jak se vám Zuzanina proměna líbí?

Reklama

Načítám