Hlavní obsah

Proměna maminky Evy. Konečně si našla čas i na sebe!

Foto: Marie Bartošová

S proměnou celkové vizáže jsme pomohli osmatřicetileté EvěFoto: Marie Bartošová

Zatímco synovi věnovala veškerý volný čas, sama sebe odsunula na druhou kolej. Osmatřicetiletá Eva se odhodlala změnit nejen svůj život, ale i celkovou vizáž. Podívejte, jak ji tým profíků proměnil!

Článek

Příběh naší čtenářky Evy je důkazem, že na nový začátek není nikdy pozdě. Maminka sedmiletého Matyáše to v posledních letech neměla lehké. „Po narození syna jsem zůstala sama a všechen čas poctivě věnovala jemu. Kvůli stresu a nepravidelné stravě jsem hodně přibrala a momentálně vážím víc, než když jsem šla rodit,“ napsala nám Eva.

Když syn začal chodit do školy, přišel zlom. Jak podotýká sama Eva – pozdě, ale přece. „Chci se zase začít věnovat sama sobě a vrátit se mezi normální lidi. Přestěhovala jsem se do nového bytu, hledám práci, začínám chodit cvičit a ráda bych proměnila i svou vizáž,“ vypráví Eva, která je odhodlaná pohnout i se svým jídelníčkem.

Sympatickou maminku jsme svěřili do dobrých rukou – s novým účesem i barvou jí pomohla kadeřnice Lada Firchová ze salonu Petry Měchurové. Nezbytná byla i lekce líčení. Vizážistka Andrea Jadroňová Evu naučila, že k tomu, aby vypadala skvěle, stačí pár základních kroků. Závěrem jsme čtenářce domluvili rande se stylistkou Veronikou, která jí poradila, jak obléknout její (zatím :-)) plnější postavu. Průběh i výsledek celodenní proměny, při které se Eva změnila opravdu hodně, najdete ve videu. Že jí to sluší?

Chcete se i vy přihlásit do proměny? Máte možnost! Psát můžete na e-mail jana@prozeny.cz . Nezapomeňte připojit vaše aktuální fotografie a telefonní číslo!

Vlasy: senior stylist Lada Firchová (salon Petra Měchurová, Králodvorská 12, Praha 1)

Vizáž: Andrea Jadroňová (MA-DA Makeup Network)

Styling: Veronika Králová

Produkce: Kateřina Pechová

Reklama