Hlavní obsah

Proměna Zuzany (32): Zhubla 20 kilo a má tělo snů

 

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zuzana chtěla jen zhubnout poporodní kila. Dostala se však mnohem dál, než by si kdy pomyslela. Během pár let si vybojovala nejen perfektní postavu, ale získala i novou práci. Dnes má mladá maminka o dvacet kilo méně a fyzičku by jí mohl závidět kdejaký fitkař.

Článek

Zuzanu (32) k hubnutí vyprovokovaly rýpavé otázky známých na její poporodní kila. To ji nakoplo natolik, že začala cvičit. Jídlo ale dlouho neřešila – doufala, že sport bude stačit. Výsledky však nebyly takové, jaké by si představovala. Nastalo tak období extrémních diet, které nefungovaly a nedaly se držet dlouhodobě. Zuzana pochopila, že tudy cesta nevede.

Čas strávený ve fitku ji začal bavit natolik, že se rozhodla oblasti fitness věnovat víc. Úspěšně složila zkoušky a stala se trenérkou Fitness pro ženy Contours. Mezitím absolvovala několik kurzů a workshopů, kde zjistila, jak důležité je zajímat se o stravu. Dnes pečlivě dodržuje bezlepkovou dietu kvůli diagnostikované celiakii a dbá nejen na pravidelnost v jídle, ale i na to, aby měla na talíři vyvážený poměr makroživin.

V současnosti Zuzana dodržuje ukázkový jídelníček, cvičí několikrát týdně, a dokonce se věnuje překážkovým závodům Spartan Race. Díky tomuto životnímu stylu se jí podařilo zhubnout celých dvacet kilo a vypadá neuvěřitelně! Posuďte sami...

Co říkáte na Zuzaninu proměnu?

Načítám