Hlavní obsah

ProŽeny.cz na lovu: Ďábelská nálož outfitů

Foto: Ondřej Hošt

S červenou naložila každá po svém!Foto: Ondřej Hošt

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Že si ďábel potrpí na luxusní značky? Možná v televizi, ale v Česku rozhodně ne. Vyrazili jsme spolu s Mikulášem do ulic a lovili pro vás outfity, které spojuje pekelná červená barva. Co na ně říkáte?

Článek

Červená je nejen barvou vášně, ale i hříšného pekla. Proto bylo téma dalšího dílu seriálu ProŽeny.cz na lovu tentokrát naprosto jasné. V den, kdy se děti třásly před čerty, jsme se i my vydali do pražských ulic s kamerou trochu „postrašit" ty z vás, které se oblékly do červené. Kdo by za svůj módní výkon zasloužil bohatou mikulášskou nadílku, a koho by raději měli čerti strčit do pytle? A opravdu ďábel nosí výhradně Pradu? Zhodnoťte outfity (včetně odvážných červených kalhot) ve videu!

Pozor, ProŽeny.cz už dříve lovily na koncertě Petry Janů nebo na výstavě, kde jsme vyzpovídali módního guru, komika Lukáše Pavláska! A co říkáte na dnešní přehlídku garderóby?

Reklama

Související témata:

Načítám