Hlavní obsah

První sex ve 14? Žádný problém! Víme, kdy přišly známé osobnosti o nevinnost

Foto: Tinseltown, Shutterstock.com

Foto: Tinseltown, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Celebrity jsou taky jenom lidé! Všechny musely v určitém okamžiku ztratit svoji nevinnost. Rozdíl je akorát v tom, že o jejich zážitcích kolikrát ví celý svět. Jak to s prvním sexuálním dobrodružstvím měla Beyoncé nebo představitel Harryho Pottera?

Článek

Některé hvězdy veřejně hovoří o tom, jak přišly o panictví nebo panenství, jiné jsou na soukromá tajemství opatrnější, nicméně nepočítají s prořízlou pusou svých bývalých partnerů či snad dokonce vlastních matek. Díky těmto osobám není o šťavnaté klepy nouze. Tak si porovnejte, jestli jste kdysi dopadli lépe nebo hůře!

Taylor Swift

Americká zpěvačka, textařka a skladatelka Taylor Swift (28) sama sobě slíbila, že bude pannou až do svatební noci. Jenže pak v roce 2010 potkala herce Jakea Gyllenhaala, mezi jehož největší úspěchy patří filmy Den poté či Zkrocená hora. Jejich vztah byl prý intenzivní a živočišný.

Všichni v okolí zpěvačky tvrdili, že právě Jake byl tím prvním – a to ještě než sama zpěvačka začala mluvit o svatbě. Ta se stejně nakonec nekonala, ale sexuální zážitek to mohl být pěkný. Jake má uhrančivé oči, charisma a určitě i zkušenosti. Vždyť mezi jeho další partnerky patřila i Reese Witherspoon nebo Kirsten Dunst.

Foto: Press Line Photos, Shutterstock.com

Taylor Swift původně chtěla zůstat pannou do svatbyFoto: Press Line Photos, Shutterstock.com

Daniel Radcliffe

1,65 metru vysoký představitel Harryho Pottera Daniel Radclife (28), o kterém se proslýchá, že měl problémy s alkoholem, o panictví přišel v 16 letech. Sám herec prásknul médiím, že se tato událost semlela tak nějak sama a že ji z velké části iniciovala Amy Byrne, kadeřnice a vizážistka, kterou potkal během během natáčení filmu Harry Potter a Ohnivý pohár.

Zmíněná brunetka tehdy byla o sedm let starší, což Danielovi evidentně vyhovovalo. Jeho zážitek prý byl nezapomenutelný a Amy jej asi doslova uhranula. Daniel se totiž pro časopis Time nechal slyšet, že jej láká vyzkoušet si jinou intimní roli – chce mít na sobě spoustu očních stínů, což vypovídá o tom, že koketuje s myšlenkou zkusit si ženský pohled na věc. No Harry, ty se nezdáš!

Foto: Kathy Hutchins, Shutterstock.com

Daniel Radcliffe přišel o panictví při natáčeníFoto: Kathy Hutchins, Shutterstock.com

Katy Perry

Miláček Ameriky, zpěvačka Katy Perry (33), jejíž rodné jméno zní Katheryn Elizabeth Hudson, ztratila své panenství v 16 letech, a to na předním sedadle Volva, zatímco ve voze hrálo album „Grace“ od amerického zpěváka a kytaristy s jedinečným hlasem Jeffa Buckleyho. Jestli si to zpěvačka se svým prvním neznámým aspoň trochu užila, není známo. Kdyby ale dotyčný věděl, že tehdy neznámá Katheryn Hudson bude jednou slavná, asi by si to nahrál na video, které by dnes mohlo být slavnější než desky Beatles.

Foto: Kathy Hutchins, Shutterstock.com

Katy Perry přišla o panenství opravdu stylověFoto: Kathy Hutchins, Shutterstock.com

Paris Hilton

Co spojuje hotelovou dědičku a rebelku Paris Hilton (37) s mladším bratrem Donny z Beverly Hills 902 10 Randym? První sex! Paris údajně bylo 15 let, když se se sourozencem herečky Tori Spelling seznámila. Za dva měsíce poté spolu měli sex.

Bůh ví, jestli se známá provokativní osobnost bavila, nicméně její chování o pár let později mluví za vše. V roce 2003 prosáklo na veřejnost její tři roky staré soukromé erotické video s jejím tehdejším přítelem Rickem Salomonem. (V kuloárech se traduje, že jej zveřejnila sama Paris, která si chtěla zvednout popularitu.) A cudná rozhodně nebyla! Však taky film v roce 2005 získal „pornografického Oscara" AVN Awards za nejlepší prodej v roce 2004. Jestli z něj víc dostal Randy či slečna vyzývavá, o tom se radši nemluví. Pozornost však získali oba.

Foto: Ovidiu Hrubaru, Shutterstock.com

Paris Hilton přišla o panenství v patnáctiFoto: Ovidiu Hrubaru, Shutterstock.com

Beyoncé

Americká zpěvačka, herečka, producentka a módní návrhářka Beyoncé (36) je na řeči o ztrátě panenství trochu háklivá. Veřejně hlásá, že by lidé byli překvapeni, jak dlouho zůstávala v této oblasti nezkušená. Ve třinácti potkala svou první lásku, o tomto muži ale říká, že „zůstal jejím milujícím přítelem až do sedmnácti“. Z toho by se dalo vyčíst, že došlo na petting, mazlení a polibky - ale nic víc. V podstatě se tedy jednalo o první sexuální zkušenost, ovšem bez pohlavního styku jako takového.

Pak v osmnácti potkala svého současného manžela Shawna Coreya Cartera (Jay-Z), a tam už to je jiné kafe. Prý je pro ni tím jediným, na koho myslí, když si vybaví první sex. Jestli tedy Beyoncé o panenství přišla někdy okolo devatenácti let, a navíc s mužem svého života, tak klobouk dolů!

Foto: JStone, Shutterstock.com

Beyoncé bývala cudné děvče a vzornou ženou je dodnesFoto: JStone, Shutterstock.com

Britney Spears

Americká popová zpěvačka Britney Spears (36), kterou aktuálně bývalý manžel Kevin Federline žádá o vyšší alimenty na dva společné syny, se se svojí nevinností rozloučila již ve čtrnácti letech, o čemž se zmiňuje její matka ve svých pamětech. Jejím vyvoleným prý byl osmnáctiletý fotbalový hráč, jehož zanedlouho vystřídal Justin Timberlake.

Hlavně že sama Brit ještě v 18 letech všem tvrdila, že je stále panna. (Na tiskové konferenci před ceremoniálem předávání cen ve francouzském Cannes to slyšeli úplně všichni.) Matka Britney Spears zároveň práskla, že její dcera začala pít alkohol již ve třinácti, a v patnácti dokonce brala drogy. Ještě se divíte, že si pak známá skandalistka s obličejem anděla oholila hlavu a skončila v léčebně?

Foto: DFree, Shutterstock.com

Legendu o dlouhém panenství Britney Spears vyvrátila její vlastní máma Foto: DFree, Shutterstock.com

A co váš první intimní zážitek?

Reklama

Načítám