Hlavní obsah

Láká vás sex ve 3? Tohle musíte vědět, než se k němu odhodláte

Foto: Photographee.eu, Shutterstock.com

Foto: Photographee.eu, Shutterstock.com

Reklama

Některé páry si v dlouhodobém vztahu nemohou dávat vše, co potřebují. Aby si milování zpříjemnily a osvěžily, vyhledávají přítomnost třetí osoby. Taky koketujete s myšlenkou, že tři v posteli jsou lepší než dva? Zařiďte hladký průběh celé akce a říkejte svému partnerovi nesmírně důležité věty!

Článek

Sex ve třech se lidem obvykle líbí proto, že se jim nechce investovat moc úsilí do zpestřování upadajícího sexu s partnerem. Takhle to aspoň říká britská sexuoložka Tracey Cox, podle které „trojka“ vypadá jako rychlý a jednoduchý způsob, jak si sex okořenit. Ať se snaží třetí, že?

Denní chleba jen pro odvážné?

„Mnoho lidí navíc vzrušuje, když mohou pozorovat nebo poslouchat při sexu někoho jiného. Vždyť i proto se díváme na erotické filmy. Můžeme se inspirovat novou technikou, líbí-li se naše tělo ještě někomu jinému než partnerovi, připadáme si úžasně atraktivní a navíc je to samozřejmě tabu, tedy téma, o němž se ve společnosti nemluví. Dokáže nás vzrušit i samotný fakt, že děláme něco víceméně zakázaného a hlavně nového,“ zastává názor britská sexuální guru. Rozhodli jste se, že do něčeho takového jdete a třetího si najdete někde na seznamce či v erotickém klubu? Abyste se nespálili, jděte na to od lesa!

Ta největší úskalí

Kalifornská sexuoložka Ava Cadell na svém blogu doporučuje hlavně otevřenou komunikaci. Ujistěte se, že s partnerem hovoříte stejným jazykem. Bude povoleno líbání, orální či anální sex? Stanovte, které praktiky jsou tabu, a určete si kódové slovo, které sex ve třech ukončí, pokud se jeden z vás nebude cítit dobře.

Zároveň se osobně zamyslete nad tím, proč to děláte. Nechcete se třeba jen zavděčit partnerovi? Netlačí na vás? Máte pocit, že se s vámi nudí, nebo má tendenci „chodit za jinou“? Pokud na tyhle otázky odpovídáte „ano“, radši si to všechno ještě promyslete. Vždy musíte mít ve svých pocitech jasno!

Jak začít? Hrajte si

„Na druhou stranu plánování takové noci může být zábavné. Začněte tím, že si objednáte oblíbené jídlo. Flirtujte, povídejte si, udělejte si pohodlí. Jakmile se všichni trochu naladíte, můžete z vašeho partnera slízávat sirupy či pokrmy – a tím to vlastně všechno začíná,“ popisuje Ava Cadell s tím, že mnoho párů, se kterými pracuje, dává v tomto směru přednost i lechtivým společenským hrám. Třeba takový svlékací poker je v kurzu! Uvolňuje totiž původní zábrany.

Foto: Photographee.eu, Shutterstock.com

Nejprve se ujistěte, že to neděláte jen kvůli partneroviFoto: Photographee.eu, Shutterstock.com

Ať je všechno báječné

„Dál se ujistěte, že máte po ruce dostatek lubrikantů a případně i sexuálních hraček. Vždy si ohlídejte i zásoby kondomů. Platí pravidlo, že co partner, to nový prezervativ,“ dál apeluje sexuoložka, podle které se vždy hodí, pokud se „oficiální“ partneři při sexu ve třech slovně povzbuzují. Pozitivní komplimenty totiž snižují riziko, že se jeden z nich začne cítit přehlížený, nebo vůči třetí osobě v nevýhodě. „Jsi tak skvělý milenec, miluji tě!“ Podobná věta vás nic nestojí, přesto má výrazný účinek!

„Nikdy nedopusťte, aby jeden člověk ovládal zbylé dva. Vše musí být vyvážené, jinak může dojít ke konkurenčním bojům mezi lidmi,“ ještě upozorňuje Ava Cadell, jež ještě objasňuje roli sexuálních hraček. Tři nahé osoby v posteli a pořád to má být „málo“?

„Takhle to neberte. Erotické pomůcky mohou prodloužit váš zážitek, dodat mu vizuální erotismus a hravost. Ženám pomáhají k orgasmu, zvlášť pokud jsou v podobných případech nervózní,“ radí kalifornská sexuoložka. A co dělat, pokud o „trojce“ sníte, ale nemáte na ni odvahu?

Síla imaginárních trojic

Pokud nejste připraveni, můžete o tom aspoň mluvit, nebo se nechat inspirovat pornografickými filmy. Při milování navzájem popisujte, co bude dělat třetí osoba a jak. Svůj současný vztah také můžete víc otevřít a udělat jej spontánnější. Mnohdy totiž pomáhá, když se méně plánuje, ale víc užívá! Kdy jste naposledy navštívili nějaký hotel čistě jen kvůli sexuálním hrátkám? Jděte do toho!

A co vy? Už jste někdy zkusili sex ve třech?

Reklama

Související témata:

Načítám