Hlavní obsah
Neuvedeno
Příprava
Neuvedeno
Vaření
Střední
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 3 ks brambor
  • 2 nožky pikantní klobásy
  • 2 ks velké cibule
  • 1 lžička mletého kmínu
  • 1 lžíce rajčatového protlaku
  • 1 lžička majoránky
  • 1 lžička čerstvého oregana
  • 2 lžíce hladké mouky
    1
  • 1 lžička soli
  • 1/2 lžičky pepře
  • 1 hrst listové petržele
  • 500 ml vody
  • 2 lžíce mleté červené papriky
  • 3 stroužky česneku
  • 1 dl oleje
Obsažené alergeny
Údaje o alergenech jsou doplněny z dostupných zdrojů a mají pouze informativní charakter. Jídlo připravené dle tohoto receptu může navíc obsahovat i jiné alergeny nebo jejich stopová množství, a to s ohledem na složení konkrétních výrobků, které použijete. Redakce tak neodpovídá za správnost, přesnost nebo úplnost informací o alergenech. Důležité doporučení: Vždy pečlivě čtěte etikety a informace na obalech výrobků, zejména pokud trpíte alergií nebo intolerancí.
Článek

01.

Cibuli nakrájejte nadrobno, klobásu na kostičky a společně orestujte v pánvi na mírném ohni dozlatova.

02.

Přidejte papriku, protlak, kmín, majoránku, hladkou mouku, oregano a krátce orestujte.

03.

Guláš zalijte vodou, osolte, opepřete, přidejte na kostičky nakrájené brambory a vařte do měkka.

04.

V závěru vaření do guláše přidejte česnek a podávejte posypaný najemno nasekanou petrželkou.

Související témata:

Načítám