Článek
Postup:
01.
Z mléka, pudinkového prášku a vanilkového cukru uvařte hustý pudink. Změklé máslo utřete s 3 lžícemi moučkového cukru, po částech přišlehejte vychladlou pudinkovou kaši, ochuťte rumem a vyšlehejte.
02.
Na karamelovou posypku rozpusťte v pánvi 2 lžíce másla a 2 lžíce krupicového cukru. Nechte trochu zkaramelizovat, potom přidejte nasekané vlašské ořechy a obalte je v karamelu.
03.
Žloutky ušlehejte s vodou, potom s moučkovým cukrem, přidejte mouku promíchanou s mákem a práškem do pečiva a nakonec tuhý sníh z bílků.
04.
Těsto nalijte na vymazaný a vysypaný plech a zvolna upečte. Po vychladnutí plát potřete krémem a posypte karamelovou posypkou.