Hlavní obsah
Foto: Archiv redakce

Foto: Archiv redakce

Pomazánka z ředkviček a jogurtu je svěží, jednoduchá a chutná nejlépe s křupavým pečivem.

10 min.
Příprava
Neuvedeno
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 1 kelímek bílého jogurtu
  • 2 lžíce zakysané smetany
  • 2 lžíce majonézy
  • 1 lžička citronové šťávy
  • 1 špetka soli
  • 1 lžíce listové petržele
  • 3 svazky ředkviček
  • 1 špetka pepře
Článek

Postup

01.

Ředkvičky očistěte a nastrouhejte na jemném struhadle nebo  nasekejte. V misce je promíchejte s jogurtem, zakysanou smetanou, majonézou a citronovou šťávou. Osolte, opepřete, přidejte nasekanou čerstvou petrželku a vše promíchejte.

Načítám