Hlavní obsah

Reklamy na kondomy. Podívejte se!

Foto: Thinkstock

I kondom potřebuje reklamuFoto: Thinkstock

Reklama

Pláštěnka, prezervativ, ochrana, šprcka nebo guma. Názvů pro sexuální nutnost, nepřítele každé nemoci a nechtěných dětí je spousta. A reklam na ni ještě mnohem víc! Prohledali jsme internet a našli 5 nejvychytanějších a nejzábavnějších. Podívejte se na ně i vy!

Článek

Reklamy na kondomy se nás snaží pobavit a zároveň vystrašit. Úsměv na tváři vykouzlí mnohdy pěkně trapné situace, jindy zase roztomilé a otravné děti ve vás vzbudí touhu okamžitě skoupit všechny kondomy v zemi… Trocha zábavné osvěty nikomu nezaškodí!

Chci a chci a chci…

Začněme tedy rovnou jednou silně antidětskou reklamou. Představte si tu scénu: jste v supermarketu a malý umíněný spratek se vám právě rozhodl pěkně znepříjemnit život:

Když vám (život) chutná

Někdy se dá na první pohled zjistit, jaké kondomy používáte! Důkazem jsou tři roztoužené ženy, které navštěvuje stejný mlékař. Evidentně oceňují nejen jeho „nádobíčko“, ale také jeho luxusní potah…

Rozbalte to!

Na Novém Zélandu očividně dobře vědí, jak to pořádně rozbalit! Samozřejmě ve vší počestnosti a jak jinak než s ochranou. Tanec kondomů v mnohém předčí i slavnou show lemurů z filmu Madagaskar. Já tak rád trkám, trkám…

Pohádka ze záchodového prkénka

Připomíná to trochu kreslenou pohádku. Byl jednou jeden Úd, kterému se tuze líbila slečna Vagina. A tak ji pronásledoval na každém kroku, až ji jednou dostihl i na záchodcích. Jak to celé dopadlo, milé děti? Podívejte se samy!

„Máma mi to dovolila!“

Rozřezat ve škole židličku motorovou pilou? Proč ne! Máma mu to dovolila! Řídit auto a nevidět přitom na cestu? Ano, máma mu to dovolila! Je libo jedno tetování na levé rameno? Ano, prosím! Máma mu to dovolila! Jak je tohle možné? Objevila totiž…

A na jakou reklamu nejvíce vzpomínáte vy? Podělte se o vzpomínky s ostatními v diskusi nebo přidávejte svá videa rovnou do rubriky Vtipy ZDE!

Reklama

Související témata:

Načítám