Hlavní obsah

Řídké řasy a padající vlasy? Tohle účinné sérum si vyrobíte za minutku

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Trápí vás řídké obočí, vypadávání řas i vlasů? Na podzim se to stává, ať už z důvodu stresu před koncem roku, pochmurných nálad nebo hormonálních poruch. Lék na zabránění těchto ztrát vám neposkytneme, ale naučíme vás namíchat sérum, které podpoří růst nových vlasů, řas i obočí. A je celé přírodní!

Článek

Také se vám už stalo, že jste obočí na mnoha místech domalovávaly tužkou, protože část chyběla? Vaše řasy připomínají štětinky a vlasů spíše ubývá, než aby rostly? Jestli jste se alespoň v jednom z těchto případů našly, je toto video přesně pro vás.

Občas je třeba jít přírodě trochu naproti a podpořit naše tělo tam, kde to potřebuje. Natočili jsme pro vás velmi jednoduchou přípravu olejového séra, které se opravdu vyplatí namíchat. Všechny ingredience se dají pohodlně sehnat v obchodech se zdravou výživou nebo v lékárnách a příprava zabere minutu, maximálně dvě. Nečekejte žádné chemické přísady. Tak ať rostou!

Máte jiný tip, jak podpořit růst vlasů? Podělte se o něj s námi

Reklama

Načítám